Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Een mobiele marmeren bar huren

Marmeren mobiele smoothiebar van Bar CompanyWil je een marmeren bar huren? Goed idee! Marmer is namelijk terug van weggeweest Nadat het materiaal de afgelopen maanden veel te zien was op woonbeurzen, is het nu de trend van 2019. In veel hippe horecazaken en woninginterieurs kom je marmer tegen. Van vloeren tot keukenbladen en van bijzettafels tot onderzetters. Een marmeren bar mocht dan ook niet ontbreken in ons assortiment.

Marmeren bar

Marmeren mobiele koffiebar van Bar Company

De mobiele bar van marmer is verrijdbaar en kan op vrijwel iedere locatie ingezet worden. De bar wordt gebruikt als mobiele koffiebar, smoothiebar of cocktailbar. Het meubel is van alle gemakken voorzien en beschikt over een uitschuifbaar ‘flessen nest’. Hierdoor is deze op verschillende hoogtes vast te zetten. De combinatie met het koperkleurig staal maakt de bar helemaal af.

Marmeren mobiele cocktailbar van Bar Company

Huur een mobiele bar in jouw stijl

Ben je net zo enthousiast over dit barmeubel als wij? Dan hebben we nog wel een paar dingen die we je willen laten zien. Wij verhuren namelijk niet alleen deze stijlvolle marmeren bar. Wil je bijvoorbeeld een barmeubel huren die twee keer zo groot is? Of past marmer toch niet helemaal qua stijl op jouw locatie? Geef ons dan een belletje (0882035100) of stuur een mailtje; info@barcompany.nl. Wij hebben voor iedere wens een passend barmeubel en sturen je graag meer foto’s op!

Deel dit bericht: