Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Koffie op locatie bij Paleis Het Loo

De afgelopen paar weken waren er prinsen- en prinsessendagen bij Paleis Het Loo. Aan ons de eer om op deze prachtige locatie de koffie verzorgen!

Prinsen- en prinsessendagen

De paleistuinen van Paleis Het Loo waren in de zomer een aantal dagen omgetoverd tot een sprookje. Voor de kinderen waren er dagelijks veel bijzondere verassingen tijdens de prinsen- en prinsessendagen. Deze tuinen van het Paleis zijn aangelegd als barokke tuin in opdracht van Koning-stadhouder Willem III in de 17e eeuw. Historische maar moderne bloemen zorgen er elk seizoen weer voor dat deze tuinen er prachtig uit zien.

Barista bij Paleis Het Loo

De kinderen kregen de kans om deel te nemen aan enorm veel activiteiten. Zo was er een theatershow, een stokpaardjesrace, leerden ze ‘vorstelijk dansen’, was er een speurroute en nog veel meer! Voor de kids dus een ideale dag om zich te vermaken in de zomervakantie.

Familie bij koffiekraam

De koffie op locatie

Wij serveerden tijdens dit evenement heerlijke koffie op deze locatie met ambachtelijke brownies. Voor de koffie gebruikten we de koffiebonen Espresso en Café Crème van Peeze. De Espresso bonen zorgen voor een krachtige koffie smaak met accenten van chocolade en nootmuskaat. De Café Crème bonen geven een volle, zoete smaakbeleving die je echt een keer moet beleven!

Koffiekraam bij Paleis Het Loo

Bar Company x Paleis Het Loo

Vanwege de prinsen- en prinsessendagen kregen wij de kans om 12 dagen lang op deze speciale locatie te staan. We stonden hier met een prachtige houten bakfiets waar tijdens die 12 dagen, 6 van onze barista’s koffie bij Paleis Het Loo hebben gezet. Om de prinsen- en prinsessendagen goed af te sluiten is er in de laatste week ook een smoothie bar gekomen met 2 smoothie fietsen erbij. Kinderen kregen hierdoor de kans om zelf hun eigen smoothie te mixen!

Barista geeft koffie

Paleis Het Loo, bedankt voor deze speciale opdracht!

Wil jij nou ook zo’n te gekke koffiefiets huren op jouw locatie of evenement? Of toch liever een gezonde smoothiebar of shakefiets? We zijn je graag van dienst!

Barista schuimt melk opBarista maakt koffie

Paleis het LooKoffie menu bij Paleis Het Loo

Deel dit bericht: