Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Wat hebben de EO Jongerendag, Lowlands, Down The Rabbit Hole, concerten van Eminem, Guns & Roses en de Zwarte Cross met elkaar in gemeen?

Super lekkere koffie met onze koffiemachines!

Nederland is een koffieland. 80% van de Nederlanders drinkt regelmatig koffie en gemiddeld consumeren we drie kopjes koffie per dag. Geen wonder dus dat goede koffie niet mag ontbreken op een festival of publieksevenement. Op deze evenementen worden onze koffiemachines dan ook vaak ingehuurd.

Bar Company koffiemachines huren

Koffie voor de bezoekers

Om bezoekers van publieksevenementen te voorzien van de goede koffies verhuren we veel halfautomaten aan festivalorganisaties. Deze piston-machines komen met een aparte koffiemolen en worden bediend door barista’s. De cappuccino’s kunnen voorzien worden van leuke vormpjes door de melk op een speciale manier in te schenken.

Bar Company espressomachines huren

Wanneer het écht bijzonder mag, dan worden onze koffieprinters ingehuurd. Met deze apparaten print je een leuke tekst of logo in het melkschuim van de cappuccino!

Omdat er vaak maar enkele momenten zijn waarop veel mensen voorzien dienen te worden van koffie, verhuren we vaak als aanvulling op de halfautomaten, ook volautomaten. Dit zijn vergelijkbare machines als je ook kent van de tankstations. Met een druk op de knop zet je een heerlijke cappuccino. Onze volautomaten maken met gemak 200 koffies per uur en zijn aan te sluiten op het waternet of meegeleverde water tanks.

Backstage koffiemachines

Voorafgaand, tijdens en na afloop van een festival zijn er honderden mensen aan het werk. Om al deze mensen te voorzien van koffie plaatsen we volautomaat koffiemachines op mooie meubels. We verzorgen niet alleen de machines, maar ook alle ingrediënten en benodigdheden om tienduizenden koffies te maken. Op deze manier hebben onze klanten nergens meer omkijken naar en kan iedereen genieten van echt goede koffie.

Bar Company Koffiemachines

Meer informatie over onze huurtarieven en mogelijken? Bekijk dan de website van Bar Company Koffiemachines.

Tel. 088 2035100