Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Lemonade bar huren

Fresh lemonades zijn heerlijke dorstlessers die we maken van vers fruit, groenten, kruiden, mineraalwater en crushed ice.  En omdat dit drankje de laatste tijd zo populair is, kun je bij ons nu ook een lemonade bar huren!

fresh lemonade bar huren bij Bar Company

Lemonade bar met fresh lemonades

Wij hebben meer dan twintig schitterende barmeubels voor onze lemonades. Hierdoor hebben we altijd de perfecte lemonade bar die aansluit op jouw wensen. Welke bar je ook kiest je mag er vanuit gaan dat het een echte eyecatcher is. Helemaal omdat de waters leuk gepresenteerd worden in mooie taps van 8-liter. Daarnaast kleden we de bar mooi aan met fruitkisten vol vers fruit.

Limonade bar huren 

Wanneer je een limonade bar huurt, denk je waarschijnlijk al snel aan water met limonade of een siroopje. Onze limonades zijn echter veel bijzonderder en gezonder. Het water krijgt zijn smaak namelijk door enkel natuurlijke producten.  Het is hierdoor een gezonde frisdrank die heerlijke smaakt. We maken onze limonades altijd in diverse smaken zodat er voor ieder wat wils is.

limonade bar huren op locatie met Bar Company

Fresh lemonades op locatie 

Omdat onze lemonade bars mobiel zijn, kunnen we ze op iedere locatie opbouwen. Het meest worden wij ingehuurd op bedrijfsevenementen. Denk hierbij aan beursstands of personeelsfeesten.

En heb je onze shake fiets al gezien?

Fresh lemonades in zakjes

Fresh Lemonades van Bar Company

Zakje lemonade?
Onze zakjes hebben een stevige bodem waardoor we ze gewoon rechtop neer kunnen zetten. Door een rietje erin te steken en het zakje goed dicht te binden wordt knoeien uitgesloten. De zakjes zijn volledig Bio-Based. Dat wil zeggen dat ze 100% recyclebaar zijn en daarmee erg milieuvriendelijk. Omdat we ook gebruikmaken van biologisch afbreekbare rietjes, kunnen de zakjes na gebruik gewoon in de groenbak gegooid worden.

Fresh Lemonades van Bar Company

Ben je op zoek naar andere gezonde dorstlessers? Bekijk dan ook vooral even onze smoothiebars en verse sappen!
En ben je benieuwd naar de huurprijs van onze limonade bar? Dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor je: Tel. 0882035100.

Deel dit bericht: