Duurzame bekers en rietjes

Zoveel mogelijk biologisch

Super gezond én super lekker

Home 9 Juices 9 Verse sappen

Verse sappen en juices op locatie

Wil je verse sappen laten maken op jouw locatie of evenement? Inclusief een leuke en gezellige presentatie? Dan zijn we je graag van dienst.

Het kan een hele klus zijn om dagelijks te voldoen aan het eten van de voorgeschreven twee ons groente en twee stuks fruit. Wij helpen de gasten, bezoekers of collega’s hier graag mee op jouw evenement . Verse sappen catering biedt namelijk de uitkomst. En onze sappen smaken nog lekkerder wanneer je weet dat ze ook nog eens duurzaam zijn!

Een vers sapje voorziet het lichaam van meer dan alleen vocht. Vers fruitsap bevat tientallen gezonde stoffen voor het menselijk lichaam. Echter is niet ieder sap zo vers als dat het etiket doet beweren. Daarnaast valt de puurheid van de gebruikte verse ingrediënten vaak ook tegen in sappen uit het supermarkt-schap. De verse sappen van Bar Company zijn daarentegen écht vers omdat wij enkel met verse ingrediënten werken. Omdat het sap pas geperst wordt wanneer het besteld wordt, gaan er bijna geen gezonde stoffen verloren. Onze sapjes zijn dus niet verhit en worden daarom ook wel cold pressed genoemd.

Trakteer de gasten op jouw evenement op een vers en vooral gezond sapje. Ze gaan gegarandeerd genieten van de heerlijke smaak van vers geperst fruit.

Onze top 5 cold pressed verse sappen op locatie

Ondanks dat wij vaak easy to drink-juices maken vinden we het ook leuk om af en toe te experimenteren. Dit zijn de vijf favorieten van onze bartenders op dit moment:

1. Wake up call: Wortels, Appel, Gember

2. Super Strawberry: Aardbei, Peer, Munt 

3. Totally Tomato: Tomaten, Bleekselderij, Gember

4. Super Spinazie: Spinazie, Komkommer, Appel

5. Energyzer: Bieten, Appel, Peper, Gember

Gezonde shots op evenementen

Wil je een supersnelle gezondheid boost? En iets waar nog lang over nagepraat gaat worden? Dan zijn onze gezonde shots perfect voor jou. We maken geconcentreerde gember shots, kurkuma shots en tarwegras shotjes. We hebben zelfs een echte grasbar. Uiteraard worden alle shots koudgeperst op jouw locatie en worden ze gemaakt met 100% biologische ingrediënten.

Fruitwater en fruitbar op locatie

Wil je liever iets om op te kauwen? Dan maken we graag bakjes met vers gesneden fruit op jouw locatie. Ook heel lekker en gezond. Lees meer over een fruitbar huren.

Ben je op zoek naar een echte dorstlesser? Dan is een fruitwater bar wellicht iets voor je. We maken dit heerlijke drankje door gekoeld mineraalwater op smaak te brengen met vers fruit.

juices en verse sappen op locatie - Bar Company

‘A healthy outside, starts from the inside’

Wat is het verschil tussen smoothie en juice?

Onze juices zijn drankjes die hoofdzakelijk gemaakt worden van het sap van uitgeperst fruit. Veel juices hebben troebel appelsap als basis, omdat dit de smaak van de andere verse ingrediënten versterkt. Een smoothie wordt gemaakt in de blender en is hierdoor wat dikker van dan een verse sap. Zowel juices als smoothies smaken heerlijk en zijn super gezond. Ze worden ook allebei gemaakt van vers fruit en verse groente.

Verse sappen catering en juices op locatie - Bar Company
Verse sappen van Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!