Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Juices Verse sappen en juice catering

Verse sappen en juices op locatie

Wil je verse sappen laten maken op jouw locatie of evenement? Inclusief een leuke en gezellige presentatie? Dan zijn we je graag van dienst.

verse sappen cateraar | Bar Company

“ A healthy outside, starts from the inside“

Gezonde shots op evenementen

Wil je een supersnelle gezondheid boost? En iets waar nog lang over nagepraat gaat worden? Dan zijn onze gezonde shots perfect voor jou. We maken geconcentreerde gember shots, kurkuma shots en tarwegras shotjes. We hebben zelfs een echte grasbar. Uiteraard worden alle shots koudgeperst op jouw locatie en worden ze gemaakt met 100% biologische ingrediënten.

Fruitwater en fruitbar op locatie

Wil je liever iets om op te kauwen? Dan maken we graag bakjes met vers gesneden fruit op jouw locatie. Ook heel lekker en gezond. Lees meer over een fruitbar huren.

Ben je op zoek naar een echte dorstlesser? Dan is een fruitwater bar wellicht iets voor je. We maken dit heerlijke drankje door gekoeld mineraalwater op smaak te brengen met vers fruit.

Wat is het verschil tussen smoothie en juice?

Onze juices zijn drankjes die hoofdzakelijk gemaakt worden van het sap van uitgeperst fruit. Veel juices hebben troebel appelsap als basis, omdat dit de smaak van de andere verse ingrediënten versterkt. Een smoothie wordt gemaakt in de blender en is hierdoor wat dikker van dan een verse sap. Zowel juices als smoothies smaken heerlijk en zijn super gezond. Ze worden ook allebei gemaakt van vers fruit en verse groente.

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!