Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Een ijskoffie bar huren op je evenement

Een ijskoffie bar huren voegt een vleugje stijl en verfrissing toe aan ieder evenement. En nu de zomer weer in aantocht is, neemt de vraag naar deze ijskoude drankjes weer toe.

Een ijskoffie bar huren met onbeperkt ijskoffies

Daarom een ijskoffie bar huren

Het concept van ijskoffie bars is de laatste jaren enorm populair geworden, en om goede redenen. Allereerst bieden ze een verfrissend alternatief voor het huren van een normale mobiele koffiebar, vooral op warme dagen. Terwijl een warme kop koffie heerlijk is op een koude ochtend, is er iets bijzonders aan het nippen aan een ijskoude koffie onder de zomerzon.

Bovendien zijn ijskoffiebars veel meer dan alleen koffie. Ze bieden een scala aan opties, van traditionele ijskoffie tot trendy varianten zoals cold brew en nitro coffee. Deze diversiteit zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is, ongeacht de voorkeur van jouw gasten.

Daarnaast voegt het hebben van een ijskoffiebar een sociale dimensie toe aan jouw evenement. Het creëert een centraal punt waar gasten kunnen samenkomen, een praatje kunnen maken en genieten van heerlijke drankjes. Het kan zelfs dienen als een fotogeniek decor, perfect voor het vastleggen van speciale momenten.


Ijskoffies voor jouw evenement inclusief bar en barista - Bar Company

Hoe huur je een ijskoffiebar?

Het huren van een ijskoffiebar is eenvoudig en gemakkelijk;

 1. Onderzoek: Begin met jezelf inlezen. Als je duurzaamheid bijvoorbeeld belangrijk vindt, dan vind je het vast leuk dat wij onze volledige CO2 uitstoot compenseren, onze eigen duurzame koffieblend hebben en zoveel mogelijk met plantaardige melk werken.
  Bekijk daarnaast onze recensies en foto’s van eerdere evenementen om een idee te krijgen van de stijl en kwaliteit van de dienstverlening.
 2. Vraag een offerte aan: Vul het offerte formulier in en je ontvangt binnen 24 uur op werkdagen een voorstel
 3. Aanpassingen: Heb je de offerte ontvangen en wil je dingen aanpassen (denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van jouw logo aan de bar)? Of heb je vragen? Dan is daar nu het moment voor. Je kunt ons bereiken per mail of telefoon.
 4. Bevestiging: Bevalt de aangepaste offerte? Dan kun je hem bevestigen. De optie wordt dan omgezet naar een boeking.
 5. Operationele vragen: Je ontvangt tot slot nog enkele operationele vragen van ons. Hiermee instrueren we de barista.
 6. Betaling: Je ontvangt na het evenement een factuur en mag dus ook achteraf betalen.

Ijskoffie bar huren - Bar Company

Tips voor het huren van een ijskoffiebar

 • Plan vooruit: Zorg ervoor dat je ruim van tevoren reserveert, vooral tijdens drukke periodes zoals de zomermaanden of vakantieseizoenen.
 • Promotie: Maak gebruik van sociale media en andere marketingkanalen om jouw gasten te laten weten dat je een ijskoffiebar hebt op jouw evenement. Dit kan de opkomst vergroten en de algehele ervaring verbeteren.
 • Overwegingen: Denk na over eventuele dieetbeperkingen of speciale verzoeken van jouw gasten, zoals veganistische opties of suikervrije siropen, en bespreek deze met ons

Het huren van een ijskoffiebar voor jouw evenement kan een slimme en stijlvolle zet zijn die de gasten zal verrassen en verfrissen. Met een beetje planning en voorbereiding kun je een onvergetelijke ervaring creëren die lang na het evenement in de herinnering van jouw gasten zal blijven hangen.Een ijskoffie bar met barista en ijskoffies - Bar Company

Hoe maken we de ijskoffies?

De ijskoffies worden gemaakt met de volgende ingredienten:

 • Een shotje heerlijke espresso van onze eigen Bar Comany Espresso Blend
 • Barista melk
 • Ijsklontjes
 • Een luxe siroop, denk aan Chocola, Caramel of Amandel
 • Optioneel: een bolletje vanille ijs en slagroom

Wat kost het huren van een ijskoffie bar?

De vanafprijs bedraagt € 750,-. Maar om de exacte prijs te brekenen dienen we te weten hoe lang je ons nodig hebt, hoeveel gasten je verwacht, welke bar je aanspreekt en waar we heen mogen komen. Vraag daarom snel een offerte. We sturen je dan de prijs binnen 24 uur op werkdagen.

Deel dit bericht: