Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Juices Water bar huren

Water bar huren op locatie

Er bestaat geen drankje dat de dorst meer lest dan water. Daarom is er op ieder evenement wel water te verkrijgen. Water komt immers uit de kraan en in Nederland smaakt het ook nog eens heel lekker. Waarom zou je dan nog een water bar huren?

Fruitwater bar huren met taps - Bar Company

“ Drink more water“

Fruit water bar huren met infused waters

Nog vaker dan de water bar, verhuren wij onze fruit water bars. Fruit water is namelijk ‘hot’. Fruit water bestaat uit gekoeld mineraalwater met vers fruit en verse kruiden. Dit zorgt voor kleurrijke watertaps waar jouw gasten zelf hun eigen water kunnen tappen. Door de bijzondere creaties wordt ‘saai’ water ineens een stuk spannender. Het is mogelijk om een mobiele fruit water bar te huren maar we kunnen ook een fruit water tap plaatsen als aanvulling op de koffiebar. Infused water is een ideale vervanger van de vaak ongezonde frisdranken. Daarnaast is het een echte dorstlesser.

Hoe wij onze waters maken? Wij nemen een of meerdere soorten verse vruchten en doen deze gesneden in een glazen pot. Door met een ‘muddler’ op de vruchten de drukken komen de sappen vrij. Vervolgens vullen de we pot af met ijsklontjes en water. Na een paar uur trek de smaak van de vruchten in het water en voilà; een heerlijke gezond drankje met een lichte fruitsmaak!

smoothiefiets huren | Bar Company
Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!