Waters met een leuk verhaal

Rijkelijk gevulde fruit water taps

Super gezond én super lekker

Home 9 Juices 9 Water bar huren

Water bar huren op locatie

Er bestaat geen drankje dat de dorst meer lest dan water. Daarom is er op ieder evenement wel water te verkrijgen. Water komt immers uit de kraan en in Nederland smaakt het ook nog eens heel lekker. Waarom zou je dan nog een water bar huren?

Waarom een water bar huren?

Wanneer je echt iets bijzonders wilt doen met water, dan is de water bar iets voor jou. Bij deze bar ga je de smaak van verschillende soorten waters ontdekken. De waters worden geserveerd in shotglaasjes. Wat is er inclusief?

1. Een mooie mobiele water bar die qua stijl en formaat aansluit bij jouw evenement
2. Een assortiment van minstens vier verschillende waters met een heel bijzonder verhaal
3. Een water sommelier die jouw gasten alles kan vertellen over de bijzondere waters

De bar komt vol te staan met verschillende mooie flessen water. We schenken bijvoorbeeld een water uit Oostenrijk dat alleen gewonnen wordt bij de juiste stand van de maan. Hierdoor bevat het een unieke samenstelling mineralen. Proef er een aantal en je zult je verbazen in hoeveel verschil er kan liggen in smaken water.

Fruit water bar huren met infused waters

Nog vaker dan de water bar, verhuren wij onze fruit water bars. Fruit water is namelijk ‘hot’. Fruit water bestaat uit gekoeld mineraalwater met vers fruit en verse kruiden. Dit zorgt voor kleurrijke watertaps waar jouw gasten zelf hun eigen water kunnen tappen. Door de bijzondere creaties wordt ‘saai’ water ineens een stuk spannender. Het is mogelijk om een mobiele fruit water bar te huren maar we kunnen ook een fruit water tap plaatsen als aanvulling op de koffiebar. Infused water is een ideale vervanger van de vaak ongezonde frisdranken. Daarnaast is het een echte dorstlesser.

Hoe wij onze waters maken? Wij nemen een of meerdere soorten verse vruchten en doen deze gesneden in een glazen pot. Door met een ‘muddler’ op de vruchten de drukken komen de sappen vrij. Vervolgens vullen de we pot af met ijsklontjes en water. Na een paar uur trek de smaak van de vruchten in het water en voilà; een heerlijke gezond drankje met een lichte fruitsmaak!

Fruitwater tap huren - Bar Company

‘Drink more water’

Fruitbar huren op locatie voor bakjes vers gesneden fruit - Bar Company
Water bar huren - Bar Company
Verse sappen van Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!