Duurzame bekers en rietjes

Zoveel mogelijk biologisch

Super gezond én super lekker

Home 9 Juices

Juicebar huren

Waarom een juicebar huren? Omdat verse sappen een gezond tintje toevoegen aan je evenement. Hierdoor krijgen jouw bezoekers, collega’s of gasten extra energie. En omdat ze live gemaakt worden zorgt het gegarandeerd voor een leuke sfeer!

Waarom zijn wij zo gek op juices en verse sappen?

Wij maken maar al te graag verse sappen. We zijn namelijk gek op verse en gezonde producten! Daarom gaan we naar de groothandel of de markt om inkopen te doen, in plaats van dat we deze laten bezorgen. Op deze manier kunnen we namelijk zelf de mooiste ananassen en mango’s eruit kiezen en dit proef je! Daarnaast maken alle verse ingrediënten de drankjes super gezond. Het zijn echte energy-boosters.

Omdat we niet op ieder evenement hetzelfde willen maken, vinden we het ook leuk om te experimenten met bijzondere combinaties. Daarnaast gebruiken we graag seizoen producten omdat dit nou eenmaal in de prijs scheelt. Hierdoor hebben we ieder seizoen een nieuw menu met gezonde drankjes.

Wat betekent dit voor jou?

Heerlijke en gezonde sappen, live gemaakt op jouw evenement door enthousiaste bartenders. En niet onbelangrijk: voor de scherpste prijs!

Hoe doen we dit?

We hebben een aantal stijlvolle juicebars laten maken die beschikken over professionele blenders en persen. Hierdoor kunnen we op een hoog tempo lekker verse sappen maken. Onze juices worden live voor je geperst waardoor er nauwelijks vitaminen en mineralen verloren gaan. Dit live persen en shaken trekt altijd veel bekijks en zorgt voor een stukje beleving. De sappen zijn dus niet alleen heerlijk en gezond, maar de bereiding is ook nog eens vermakelijk.  En omdat we zo van variëren houden mag je er vanuit gaan dat we altijd minstens vier verschillende soorten sappen op het menu zetten. Welke sap je gasten, collega’s of bezoekers ook kiezen, wij garanderen je een gezonde en smaakvolle energybooster!

Waarom een juicebar huren?

We kunnen onze apparaten op een aanwezige tafel op bar plaatsen. Dit doen we bijvoorbeeld vaak op beursstands, waar de standbouwer een bar verzorgd. Maar het leukste is toch wel om een mobiele juicebar te huren. Hierdoor zien jouw gasten of bezoekers direct dat er iets leuks voor hen is. De juicesbars zijn verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen komen. Hierdoor huur je altijd een bar die je aanspreekt. We kleden de bar altijd leuk aan met houten kistjes met verse decoratie en fruitschalen. En omdat wij iedere dag op een andere locatie staan, passen onze bars door een normale deur heen. Hierdoor is vrijwel iedere locatie geschikt.

Kortom: Ben jij op zoek naar een gezonde energybooster? En die op een leuke manier vers bereid wordt op jouw locatie? Dan zijn we je graag van dienst met onze juicebars en verse sappen!

Juicebar huren op jouw evenement - Bar Company

‘Orange juice is like duct tape, it fixes everything.’

Juices en verse sappen op de beursstand

Het live bereiden van verse sappen op jouw beursstand zorgt voor meer aanloop op je stand, een langer verblijf van bezoekers op je stand en er zal over het bezoek aan je stand nagepraat worden. Wat wil je nog meer? Wij kunnen gebruikmaken van de aanwezige bar of nemen onze eigen juicebar mee. Met verse sappen haal je het gegarandeerd meer rendement uit je beursstand.

Juices en verse sappen op het bedrijfsfeest

Heb je iets te vieren? Trakteer je collega’s en relaties dan op heerlijke gezonde sappen! Je laat hiermee zien dat je om hun gezondheid geeft en speelt in op de trend van dit moment.

Logo en reclame

Omdat er op ieder evenement wel een boodschap te vertellen is, kan de juicebar gebruikt worden als communicatiemiddel. We kunnen jouw logo of tekst op de bar, de bekers en de menukaarten plaatsen.

Lees meer over:

🍓 Verse sappen catering 
🍓 Onze gezonde shots
🍓 De grasbar
🍓 Een fruitbar huren
🍓 De fruitwater bar 

Juices en versen sappen - Bar Company
Juicebar huren - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!