Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Juices

Juicebar huren

Waarom een juicebar huren? Omdat verse sappen een gezond tintje toevoegen aan je evenement. Hierdoor krijgen jouw bezoekers, collega’s of gasten extra energie. En omdat ze live gemaakt worden zorgt het gegarandeerd voor een leuke sfeer!

“ Orange juice is like duct tape, it fixes everything.“

Juices en verse sappen op de beursstand

Het live bereiden van verse sappen op jouw beursstand zorgt voor meer aanloop op je stand, een langer verblijf van bezoekers op je stand en er zal over het bezoek aan je stand nagepraat worden. Wat wil je nog meer? Wij kunnen gebruikmaken van de aanwezige bar of nemen onze eigen juicebar mee. Met verse sappen haal je het gegarandeerd meer rendement uit je beursstand.

Juices en verse sappen op het bedrijfsfeest

Heb je iets te vieren? Trakteer je collega’s en relaties dan op heerlijke gezonde sappen! Je laat hiermee zien dat je om hun gezondheid geeft en speelt in op de trend van dit moment.

Logo en reclame

Omdat er op ieder evenement wel een boodschap te vertellen is, kan de juicebar gebruikt worden als communicatiemiddel. We kunnen jouw logo of tekst op de bar, de bekers en de menukaarten plaatsen.

Lees meer over:

🍓 Verse sappen catering 
🍓 Onze gezonde shots
🍓 De grasbar
🍓 Een fruitbar huren
🍓 De fruitwater bar 

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!