Grootste assortiment koffiebars van NL

Inzetbaar op iedere locatie

Meer dan 5.000 uitgevoerde events

Home 9 Koffie catering 9 Koffie kar huren

Een koffie kar huren

Wil je een koffie kar huren voor jouw evenement? Dan ben je bij Bar Company aan het juiste adres. Wij beschikken over drie verschillende koffie karren. En omdat onze koffie karren er zo leuk uit zien, ben je gegarandeerd van een echte publiekstrekker. Welke kar je ook kiest, wij verzorgen er ook een professionele barista bij. De barista maakt op een hoog tempo de lekkerste koffies voor jouw gasten of collega’s. In de cappuccino’s schenken we een mooi hartje en alle koffies worden met een glimlach uitgeserveerd.

Koffie kar huren op locatie

Onze koffie karren worden gehuurd op allerlei locaties. De ene week staan we midden op een golfbaan koffies te maken en de volgende week vind je ons in een winkelcentrum. De reden waarom onze koffie karren op zoveel verschillende soorten evenementen ingehuurd worden, is vanwege de veelzijdigheid. De koffiepunten zien er namelijk gaaf uit van alle kanten (in tegenstelling tot een barmeubel). Daarnaast hebben we alleen een stroompuntje nodig, want de koffie karren zijn voorzien van watertanks. En mocht er geen stroompunt aanwezig zijn, dan nemen we zelf een aggregaat mee. Handig toch?

Wist je dat wij ieder jaar op meer dan 500 locaties ingehuurd worden?

Koffie kar food truck

Koffie food trucks zijn tegenwoordig ‘hot’. Het zijn blikvangers die geschikt zijn voor zowel publieksevenementen als zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een koffie kar op de parkeerplaats van een kantoor. Heet je gasten of collega’s letterlijk een warm welkom met een bijzondere koffie van onze barista.

Ben je op zoek naar een koffie kar in de vorm van een foodtruck? Lees dan meer over een koffie tuk tuk huren of een koffiefiets huren.

Koffiefiets huren voor evenementen op locatie - Bar Company

Bekijk meer foto’s van onze koffie karren. En wil je direct advies over wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of geef ons een belletje op 0882035100.

Koffie kar huren op locatie | Bar Company

‘Ok, but first coffee!’

Koffie kar barmeubel

Naast koffie foodtruckjes kun je bij ons ook een koffie kar huren in de vorm van een barmeubel. Deze barmeubels passen door iedere normale deur heen. De mobiele koffiebars worden daarom meestal gehuurd wanneer we binnen op een evenement staan. We verhuren barmeubels in verschillende stijlen en afmetingen. Hierdoor huur je altijd een koffiebar die precies aansluit op jouw wensen. Lees meer over het huren van een mobiele koffiebar.

Koffie kar met alleen een koffiemachine

Ben je op zoek naar een koffiemachine op een meubel, maar zonder barista? Lees dan meer over het huren van een koffiemachine.

Koffie tuk tuk huren met barista - Bar Company
Koffie catering met mobiele koffiebar - Bar Company
Mobiele koffiebar huren op locatie voor evenementen - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!