Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Koffie Koffie kar huren

Een koffie kar huren

Wil je een koffie kar huren voor jouw evenement? Dan ben je bij Bar Company aan het juiste adres. Wij beschikken over drie verschillende koffie karren. En omdat onze koffie karren er zo leuk uit zien, ben je gegarandeerd van een echte publiekstrekker.

Welke kar je ook kiest, wij verzorgen er ook een professionele barista bij. De barista maakt op een hoog tempo de lekkerste koffies voor jouw gasten of collega’s. In de cappuccino’s schenken we een mooi hartje en alle koffies worden met een glimlach uitgeserveerd.

Koffie kar huren op locatie | Bar Company

“ Today’s good mood is sponsored by: coffee!“

Koffie kar barmeubel

Naast koffie foodtruckjes kun je bij ons ook een koffie kar huren in de vorm van een barmeubel. Deze barmeubels passen door iedere normale deur heen. De mobiele koffiebars worden daarom meestal gehuurd wanneer we binnen op een evenement staan. We verhuren barmeubels in verschillende stijlen en afmetingen. Hierdoor huur je altijd een koffiebar die precies aansluit op jouw wensen. Lees meer over het huren van een mobiele koffiebar.

Koffie kar met alleen een koffiemachine

Ben je op zoek naar een koffiemachine op een meubel, maar zonder barista? Lees dan meer over het huren van een koffiemachine.

Koffie op locatie - Bar Company

Bekijk meer foto’s van onze koffie karren. En wil je direct advies over wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of geef ons een belletje op 0882035100.

Etienne de Haas
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!