Grote keuze uit stijlvolle koffiebars en tuk tuk's

Inzetbaar op iedere locatie

Meer dan 1.000 bruidsparen gingen jullie voor

Home 9 Koffie catering 9 Koffie op locatie 9 Barista op je bruiloft

Een echte barista met koffiebar huren op je bruiloft

Een bruiloft is niet zo maar een evenement. Het is de belangrijkste en mooiste dag uit je leven. Een dag die nooit meer vergeten gaat worden en waar alles dus bij moet kloppen.

Barista en koffie catering op je bruiloft

80% van alle Nederlanders drinkt koffie. Het is de meest gedronken drank ter wereld. Dat betekent dat dus ook 80% van jouw gasten van koffie houdt en dit regelmatig drinkt. Je moet dus wel van goede huizen komen wil je indruk maken met koffie. Goede koffie catering is daarom nog belangrijker dan je keuze in bier, fris of wijn. Wist je dat er bijvoorbeeld meer aroma’s in koffie zitten, dan in wijn. Wanneer je onze barista inhuurt dan weet je zeker dat je het goed doet. Wij laten jouw gasten koffie beleven. Hierdoor wordt het drinken van een alledaags kopje koffie, plotseling heel bijzonder. En omdat alles deze dag om liefde draait, schenken we in iedere cappuccino een mooi hartje in het melkschuim.

Een koffiebar huren op je bruiloft

Wanneer je onze mobiele koffiebar huurt dan ben je verzekerd van een eye-catcher en de allerbeste machines. We weten hoe belangrijk het is dat aller er top uit ziet. Daarom hebben we een ruim assortiment aan mobiele koffiebars waar je uit kunt kiezen. Hierdoor huur je altijd een bar die aansluit bij de gewenste stijl.

Wij verzorgen alles dat nodig is. Hierdoor heb jij nergens omkijken meer naar en kun je lekker genieten.

En heb je onze unieke koffie tuk tuk’s en de koffie bakfiets al gezien?

Champagnetoren en/of cocktails

Naast koffie kunnen we ook een echte champagnetoren op je bruiloft voorzien. De champagnetoren wordt vaak ingezet bij het ontvangstmoment van de gasten of bij het aansnijden van de taart.
Wil je er een echte feest van maken? Dan kun je bij ons ook een cocktailbar huren op je bruiloft. Onze cocktailshakers shaken een uitgebreid menu met de lekkerste (alcoholvrije) cocktails voor jouw gasten.

Op de mooiste dag van je leven drink je de allerbeste koffie. Vraag daarom nu een offerte aan en wij komen met liefde jouw gasten verwennen met koffie.

Een echte barista met koffiebar huren op je bruiloft - Bar Company

‘Op de mooiste dag van je leven, drink je geen slechte koffie’

Barista huren op je bruiloft met koffiebar - Bar Company
Koffie op locatie met een mobiele koffiebar - Bar Company
Koffie catering met mobiele koffiebar - Bar Company
Koffie op locatie - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!