Koffiebar huren

De gasten op uw beurstand, evenement of feest laten genieten van een warm welkom? Dan is een koffiebar huren bij Bar Company een uitstekend idee! Wij drinken met z’n allen in Nederland regelmatig koffie. Maar liefst 80% van de bevolking in Nederland houdt van koffie. Onze barista’s maken de lekkerste kopjes koffie voor u en uw gasten klaar. Goede koffie op uw evenement zorgt voor meer aanloop en een leuke sfeer.

Waarom onze koffiebar huren?

Omdat onze koffiebars:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • In diverse formaten en stijlen komen. Bekijk ook onze koffiefiets
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met uw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Wist u dat u onze koffiebar met of zonder barista kunt inhuren? Deze heet uw gasten hartelijk welkom, neemt u alle zorg uit handen, is gastvrij en professioneel opgeleid en zorgt voor een goede sfeer. Bij ons heeft u de mogelijkheid de koffiebar te branden. Een van de opties is de voorzijde van de bar te bedrukken met u logo. Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw logo op de wegwerp bekers afgedrukt wordt. Kortom: wij laten uw persoonlijke merk sterk naar voren komen.

Ja, ik wil een koffiebar huren

Een koffiebar huren was nog nooit zo gemakkelijk. Neem contact met ons op. Wij nemen de wensen met u door en zorgen voor een geslaagd evenement. Bar Company heeft altijd als doel er een onvergetelijke dag van te maken. U heeft bij ons de tevens de keuze om concepten te combineren. U kunt uw beursdag beginnen met een kopje koffie, tijdens de lunch laten genieten van een gezonde smoothie en ’s avonds ontvangen met een overheerlijke cocktail. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden.