80% van jouw gasten drinkt koffie

Alles wordt door ons geregeld

Meer dan 5.000 uitgevoerde feesten

Home 9 Koffie catering 9 Koffie op locatie 9 Koffie op feesten

Écht goede koffie op je feest

Waarom je goede koffie op jouw feest dient te hebben? Omdat je iets te vieren hebt en je dus iets bijzonders wilt aanbieden aan je gasten. Wist je dat 80% van de Nederlanders regelmatig koffie drinkt? Dat betekent dus ook dat 80% van de gasten op jouw feest van koffie houdt.

Goede koffie op jouw feest is belangrijk

Bij het organiseren van feesten wordt er vrijwel altijd gedacht aan bier, fris en wijn. Echter is koffie wereldwijd de meest populaire drank, en dus ook onder jouw gasten. Ervaren feestvierders huren onze mobiele koffiebars dan ook vaak op bruiloften, verjaardagen en jubilea. Nog vaker maken onze barista’s de lekkerste koffies op zakelijke evenementen.

 Hierbij kun je denken aan openingen van panden, recepties, productlanceringen, vieringen en personeelsfeesten. Wij komen naar je toe, waar dan ook.

Ieder feest wordt gegeven met een reden. Wat dacht je ervan om de reden van het feest in je cappuccino te printen? Dit kan met een foto van de jarige of een leuke geschreven boodschap ‘Bedankt voor het afgelopen jaar’. Met onze koffie printer is het  mogelijk.

Alledaagse koffie wordt een beleving op je feest

Je gasten drinken thuis iedere dag al koffie. Je moet dus wel van goede huizen komen wil je indruk maken met koffie. Dat kan met onze koffie catering.

Onze ervaren en gecertificeerde barista maakt met zijn/haar Italiaanse espressomachine bijzondere koffies van enkel eerlijke en duurzame koffiebonen. Dit zijn niet zo maar koffiebonen, maar specialty coffee bonen (de beste ter wereld). Hierdoor is de koffie op jouw feest niet te vergelijken met de koffie die thuis gedronken wordt.

En wanneer de presentatie er ook nog eens leuk uit ziet, zul je zien dat de koffiebar een hit wordt op jouw feest. En we spreken uit ervaring, want we zijn al op meer dan 5.000 feesten ingehuurd om koffies te maken.

Koffie op je feest met kofifebar en barista - Bar Company

‘Today’s good mood is sponsored by: coffee!’

Wat krijg je?

Heel simpel: alles wat nodig is. Als jij een stroompuntje kunt regelen, dan doen wij de rest. De belangrijkste zaken die we verzorgen:

  • Een leuke mobiele koffiebar met top espressomachine
  • Onbeperkt specialty coffee en thee
  • Luxe siropen voor in de koffie, verse muntthee en mooie koffiebekers
  • Een echte barista die er een onvergetelijk feest van maakt

Lees meer over onze koffiebars op locatie of een barista inhuren.

Koffie op je feest - Bar Company
Koffie op locatie - Bar Company
Koffie catering met mobiele koffiebar - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!