Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Sam Geusens

Naam: Sam Geusens
Functie: Manager salesteam
Beetje vreemd: Kan weken leven op enkel sushi


Sam Geusens - Bar Company

Ben je professioneel werkzaam in onze mooie evenementenbranche dan is de kans groot dat je wel eens contact hebt gehad met Sam. Sam is namelijk onze sales manager en hij runt de afdeling al jaren met passie. Sam heeft een allergie voor ‘kan niet’. Hij ziet het dan ook als zijn missie om iedere event/feest-wens uit te laten komen. Samen met zijn collega’s zorgt Sam ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk geadviseerd worden. Want ondanks dat zijn functie ‘sales’ zegt, vindt hij klanten helpen met een goed advies belangrijker dan verkopen.

Bar Company is momenteel trotse marktleider. En zonder Sam aan boord waren we dit waarschijnlijk al twee jaar eerder geweest, was dit waarschijnlijk niet gelukt.

Sam Geusens

Sam is iemand die graag de wereld ziet, hij neemt ieder jaar een hele maand vakantie om in Azië te reizen. Dit begrijpen we wel, want als je bij een bedrijf als Bar Company werkt, dan dien je af en toe de drukte even te ontvluchten.

Toen het bekende koffermerk Samsonite belde met de aanvraag voor een zuurstofbar in een vijf sterren resort in Marrakesh Marokko, kun jij wel raden wie er als eerst shotgun zei en ging.

Sam is een echte Nijmegenaar (naar eigen zeggen). Hij is dan ook wekelijks op de tribune te vinden bij NEC en heeft in ieder Nijmeegs restaurant al wel een keer gegeten.
Wil je hem écht een groot plezier doen? Stuur hem dan een paar kunstbloemen op. Vind ie super mooi!

Sam bereiken?

Telefoon: 088 2035104 (direct)
Mail: sam@barcompany.nl

Lees meer over ons team