Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Stijn Hermsen

Naam:  Stijn Hermsen
Functie: Co-Owner @ Bar Company Koffiemachines
Beetje vreemd: Stijns persoonlijke BV heet: ‘Vrijheid is een volgetankte Mercedes B.V.’. (dit is geen geintje).


Stijn Hermsen - Bar Company

Je hebt er misschien ook wel eentje in je omgeving; zo iemand die altijd vrolijk is. Dat is onze Stijn ook. Altijd goedlachs, MITS, hij wel zijn koffie heeft gehad.

Stijn is geboren en getogen in de Betuwe en heeft een passie voor techniek. Zo sleutelde hij in de loods van zijn vader op jonge leeftijd al zijn eigen skelter en trampoline in elkaar. Tegenwoordig sleutelt hij daar nog steeds, alleen dan aan zijn Zwarte Cross caravan.

Vanaf het moment dat Stijn bij Bar Company aan boord kwam ontstond er een nieuwe passie: koffie. Na het succesvol afsluiten van zijn studie commerciële economie besloot Stijn om zich verder te verdiepen in koffie en behaalde hij onder andere zijn barista certificaten.

Inmiddels heeft Stijn de synergie gevonden van de combinatie tussen techniek, commercie en koffie bij Bar Company Koffiemachines. Stijn draagt de volledige operatie van deze zusteronderneming van Bar Company. En hoe! Wat begon met 5 koffiemachines, zijn er inmiddels meer dan 200. BCK is preferred supplier van grote organisaties als Douwe Egberts, Jaarbeurs, Sligro en Vermaat. En ook ’s werelds grootste festivals behoren tot de vaste klanten van BCK. Denk bijvoorbeeld aan Concert at Sea, Formule 1 en Tomorrowland.

Of Stijn ook zonder koffie zou overleven is lastig te zeggen. Wat we wel weten is dat Stijn iedere ochtend eerst al zijn machines goedemorgen wenst, alvorens zijn collega’s te begroeten.

Heb je dus een vraag over koffiemachines, of wil je graag een keer 9.000 kopjes koffie op een dag drinken? Dan is Stijn je man.

Stijn bereiken?

Tel: 088 2035110 (direct)
Mail: stijn@barcompany.nl

Lees meer over ons team