Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Stijn Hermsen

Naam:  Stijn Hermsen
Also known as: Stino
Functie: Mondhoekmonitor
Super power: 50% mens, 50% koffie


Je hebt er misschien ook wel eentje in je omgeving; zo iemand die altijd vrolijk is. Dat is onze Stijn ook. Altijd goedlachs, MITS, hij wel zijn koffie heeft gehad.

Stijn Hermsen - Bar Company

Stijn is geboren en getogen in de Betuwe en heeft een passie voor techniek. Zo sleutelde hij in de loods van zijn vader op jonge leeftijd al zijn eigen skelter en trampoline in elkaar. Tegenwoordig sleutelt hij daar nog steeds, alleen dan aan zijn Zwarte Cross caravan.

Vanaf het moment dat Stijn bij Bar Company aan boord kwam ontstond er een nieuwe passie: koffie. Na het succesvol afsluiten van zijn studie commerciële economie besloot Stijn om zich verder te verdiepen in koffie en behaalde hij onder andere zijn barista certificaten.

Inmiddels heeft Stijn de synergie gevonden van de combinatie tussen techniek, commercie en koffie bij Bar Company Koffiemachines. Stijn draagt deze zusteronderneming van Bar Company in de functie Co-owner / Operations. Wist je dat Stijn ieder jaar meer dan 100 koffiemachines plaatst op circuitpark Zandvoort tijdens de Formule 1 Grand Prix?

Of Stijn ook zonder koffie zou overleven is lastig te zeggen. Wat we wel weten is dat Stijn iedere ochtend eerst al zijn machines goedemorgen wenst, alvorens zijn collega’s te begroeten.

Heb je dus een vraag over koffiemachines, of wil je graag een keer 9.000 kopjes koffie op een dag drinken? Dan is Stijn je man.

Stijn bereiken?

Tel: 088 2035111 (direct)
Mail: stijn@barcompany.nl

Lees meer over ons team