koffie bar huren

Koffie catering

Koffie, ook wel het zwarte goud genoemd, is vrijwel overal te verkrijgen. Dat is ook niet gek, want 80% van de Nederlands drink regelmatig koffie. Maar ondanks dat mensen verlangen naar goede koffie, is een vers gezette kop kwaliteitskoffie een stuk schaarser te verkrijgen. Laat je bezoekers, gasten of collega’s daarom genieten van de lekkerste koffie die zij niet iedere dag drinken met onze duurzame koffie catering.

Wanneer je écht goede koffie wilt

Bij Bar Company draait alles om smaak. En al helemaal bij onze perfectionistische barista’s. Als we zouden zeggen dat we van koffie houden is dat namelijk een understatement. Bij ons stroomt espresso door de bloedvaten.

Na een flinke opleiding, ontelbare vlieguren achter de koffiemachines en tientallen koffiebonen geproefd te hebben, durven we nu toch wel te stellen dat we écht hele goede koffie maken.

Duurzame koffie bar Bar CompanyMaar hoe dan?

Perfecte koffie begint bij een top barista. Onze enthousiaste barista’s delen hun passie voor koffie op zo veel mogelijk plekken met zo veel mogelijk mensen. Ze weten alles van koffie maar vinden gastvrijheid minstens zo belangrijk.

Maar zonder goede koffiemachine en tools maakt zelfs de beste barista geen lekkere koffie. Hierop hebben we dan ook niet bezuinigd.

Tot slot de koffie zelf. We gebruiken specialty koffiebonen van duurzame en eerlijke koffieplantages. Hierdoor wordt het drinken van een alledaags kopje koffie, plotseling een ware beleving.

Wat moet je nog meer weten over koffie catering?

Je moet natuurlijk niks, maar wellicht vind je het wel interessant om wat meer te lezen wat je bij onze koffie catering krijgt.
Bij koffie catering bereiden onze gecertificeerde barista’s de lekkerste koffies voor jouw gasten vanuit de mobiele koffiebar op uw locatie. Het enige wat jij hoeft te doen is een plekje met stroompuntje voor ons te reserveren en de rest doen wij. En als eerste in Nederland hebben wij de koffie printer! Hiermee kunnen we de cappuccino’s voorzien van teksten, logo’s en zelfs foto’s!

Je krijgt:

koffie catering van Bar Company

  • Een mobiele koffiebar, koffie werkbankkoffiefiets of koffie tuk tuk (we hebben alleen stroom nodig)
  • Duurzame en eerlijke koffie
  • Espressomachines en molens van de hoogste kwaliteit
  • Gecertificeerde en gastvrije barista
  • Alle denkbare koffies en melkkoffies
  • Melkkoffies voorzien van leuke vormpjes in het melkschuim (latte art)
  • Een ruim assortiment aan theesoorten en verse muntthee
  • Chique porselein servies of mooie wegwerp bekers (eventueel met uw logo)
  • Optioneel: een koffie printer, voor te gekke afbeeldingen in je cappuccino