Alles wordt door ons verzorgd

Meer dan 1.000 keer ingehuurd

Super gezond én super lekker

Home 9 Smoothies 9 Mobiele smoothiebar huren 9 Smoothiefiets huren

Smoothiefiets huren

Een smoothiefiets huren is ontzettend leuk voor diverse gelegenheden. Denk aan verse gemaakte smoothies tijdens het ontvangst van jouw gasten, als gezonde traktatie voor je medewerkers of als publiekstrekker. Voor welke gelegenheid je de bakfiets dan ook wenst in te zetten, je mag er van uit gaan dat deze eye-catcher voor een echte beleving zal zorgen! 

Een smoothie fiets huren

Onze smoothie fiets is een echte Gazelle bakfiets uit 1940. Wij hebben deze fiets gerestaureerd en voorzien van alle gewenste opties, zoals twee stroomgroepen en een dak met spotjes. De fiets heeft een afmeting van 2,70m x 1,50m en is inzetbaar op iedere buitenlocatie. Voor binnen locaties is het belangrijk dat de ruimte een dubbele deur heeft.

De smoothie bakfiets

Een voordeel van de bakfiets is dat deze er van alle kanten mooi uit ziet. Hierdoor kunnen jouw gasten en bezoekers er om heen lopen en van alle kanten bestellen. Dit in tegenstelling tot onze bars, waar de gasten aan een kant staan en onze barista aan de andere kant. Indien gewenst kunnen wij ook een terras met tafeltjes en stoelen bij de bakfiets leveren.
De fiets is geheel zelfvoorzienend en heeft alleen een stroompuntje nodig. Is deze niet aanwezig dan kunnen wij ook een aggregaat meenemen.

Benieuwd naar de huurtarieven van de smoothiefiets? Je huurt onze smoothiefiets al vanaf € 195,-. Hier komen nog wel de kosten voor de bartender en de drankjes bij. En wist je dat we naast verse smoothies, ook mooie koffies op deze fiets kunnen maken?

TIP: Heb je daarnaast onze shake fiets al gezien? Op deze fiets worden ook smoothies gemaakt, alleen niet door onze bartenders..

Smoothiebar bakfiets - Bar Company

‘De lekkerste & gezondste bakfiets van Nederland’

Water bar huren - Bar Company
Mobiele smoothie bar huren - Bar Company
smoothie catering op evenementen en feesten - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!