Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Smoothiefiets huren

Een smoothiefiets huren is ontzettend leuk voor diverse gelegenheden. Denk aan verse gemaakte smoothies tijdens het ontvangst van jouw gasten, als gezonde traktatie voor je medewerkers of als publiekstrekker.

Voor welke gelegenheid je de bakfiets dan ook wenst in te zetten, je mag er van uit gaan dat deze eye-catcher voor een echte beleving zal zorgen! 

smoothiefiets huren | Bar Company

“ De lekkerste & gezondste bakfiets van Nederland “

De smoothie bakfiets

Een groot voordeel van de bakfiets is dat deze er van alle kanten mooi uit ziet. Hierdoor kunnen jouw gasten en bezoekers er om heen lopen en van alle kanten bestellen. Dit in tegenstelling tot onze bars, waar de gasten aan een kant staan en onze barista aan de andere kant. Indien gewenst kunnen wij ook een terras met tafeltjes en stoelen bij de bakfiets leveren.
De fiets is geheel zelfvoorzienend en heeft alleen een stroompuntje nodig. Is deze niet aanwezig dan kunnen wij ook een aggregaat meenemen.

Benieuwd naar de huurtarieven van de smoothiefiets? Je huurt onze smoothiefiets al vanaf € 195,-. Hier komen nog wel de kosten voor de bartender en de drankjes bij. En wist je dat we naast verse smoothies, ook mooie koffies op deze fiets kunnen maken?

TIP: Heb je daarnaast onze shake fiets al gezien? Op deze fiets worden ook smoothies gemaakt, alleen niet door onze bartenders..

Smoothiebar bakfiets | Bar Company
Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!