Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Smoothies Smoothies op locatie Smoothies op de beursstand

Smoothies op de beursstand

Wij maken met liefde verse smoothies op je beursstand zodat jij het maximale rendement uit de beurs- of congresdeelname kunt halen.

Smoothies op de beursstand | Bar Company

“ Smoothies zorgen voor nieuwe energie, een druk bezochte stand en een gezellige sfeer  “

Meer dan smoothies

Onze bartenders maken meer dan alleen smoothies. Ze fungeren ook als gastheer of gastvrouw van de stand. Wij nemen daarom ook graag de overige horecawerkzaamheden uit handen. We zien het als onze missie om jouw stand bezoekers proactief hartelijk welkom te heten en hen volledig in de watten te leggen. 

Ben je ook geïnteresseerd in een barista op de beursstand? Dan zijn we je uiteraard ook graag van dienst.

verse smoothies laten maken op je beursstand | Bar Company

Branding en reclame

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn op een beurs. Daarom bieden we diverse reclame mogelijkheden. Zo kunnen onze representatie bartenders een schort, polo of overhemd met jouw logo dragen. Tevens is het mogelijk om de (kartonnen) bekers te bedrukken met jouw logo of artwork. Het voordeel hiervan is dat bezoekers deze beker meenemen de beursvloer op. Hierdoor wordt jouw logo overal zichtbaar. 

Smoothies op stand zijn een gegarandeerde publiekstrekker! We spreken uit ervaring, want al meer dan 1.000 bedrijven gingen je bij ons voor. Lees meer over smoothie catering.

Tip: Plaats onze shakefiets naast de smoothiebar. Door te fietsen kunnen jouw gasten hun eigen smoothie trappen!

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!