Wij nemen alles mee dat nodig is

Voor ieder budget en iedere locatie

5.000 klanten gingen je voor

Home 9 Cocktails 9 Cocktail catering

Cocktail catering

Cocktail catering is bijzonder geschikt voor feesten waar er iets gevierd mag worden. Laat je gasten genieten van een luxe en feestelijk drankje dat zij niet iedere dag drinken. Cocktail catering maakt feestavonden onvergetelijk.

Wat is cocktail catering?

Cocktail catering wil zeggen dat we een mobiele cocktailbar met cocktailshaker op jouw locatie verzorgen. Onze enthousiaste bartenders shaken live de lekkerste cocktails voor jouw gasten. Wij regelen alles van A tot Z zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Op die manier kan jij lekker genieten van je eigen feest.

Cocktail catering | Bartender huren met cocktailbar en cocktails - Bar Company

Wat is er inclusief bij een cocktail catering?

Bij onze cocktail catering is alles inclusief en we nemen alles mee dat nodig is. Je krijgt een mooie mobiele cocktailbar naar keuze. Daarnaast komt er een enthousiaste cocktailshaker die er een echt feest van gaat maken. We zorgen altijd voor een ruime cocktailkaart met luxe cocktails. Daarnaast shaken we ook altijd een aantal alcoholvrije cocktails. Hierdoor is er gegarandeerd voor ieder wat wils.

Cocktail menu en alcoholvrije cocktails

Wij shaken vaak enkel de meest populaire cocktails zodat deze bij al jouw gasten in de smaak zullen vallen. Wij adviseren je graag over de beste menukaart voor jouw feestavond. De cocktails kosten slechts € 4,10 per stuk. Hier komen de kosten voor de cocktailbar en de cocktailshaker nog bij. Je huurt ons al in vanaf €750,- totaal verzorgd.

Lees alles wat je moet weten over:

Of bekijk een aantal foto’s van onze cocktail catering op locatie.

Cocktail catering op locatie - Bar Company

‘Save water, drink cocktails’

Cocktail catering met cocktailbar en cocktailshaker - Bar Company
Cocktail catering voor feesten - Bar Company
Cocktail catering op locatie huren- Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!