Cocktailbar huren

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een ware eyecatcher? Huur dan nu een van onze cocktailbars! Bar Company beschikt over diverse soorten en stijlen bars, zodat er altijd een geschikte bar tussen zit voor u. een geslaagd feest of welk soort evenement dan ook begint uiteraard met een goede, vrolijke en lekkere cocktail. Wij verzorgen ook alcohol vrije cocktails. Wanneer u een cocktailbar huurt bij ons, komt er altijd ten minste één ervaren cocktailshaker mee. Zij creëren live de meest fantastische cocktails. Bekijk ons aanbod direct online. Een cocktailbar huren was nog nooit zo gemakkelijk.

Onze soorten cocktailbars

Als u bij ons een cocktailbar huurt, bent u verzekerd van een adembenemede bar. Een aantal stijlen waaruit u kunt kiezen bij ons:

  • Neutraal effen zwart
  • Chique hoogglans wit
  • Robuust stijgerhout
  • Functioneel ronde bar
  • Landelijk met authentieke houten fruitkisten

Tevens beschikken een aantal van onze cocktailbars over ingebouwde schermen. Het is mogelijk uw logo of persoonlijke tekst hier op af te beelden. Tijdens onze cocktail catering worden alle benodigdheden meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan glaswerk, decoratie, ingrediënten en overige materialen. Het enige wat wij van u vragen is een plekje voor ons te reserveren, wij regelen de rest voor u.

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die wij bieden en wilt u direct een cocktailbar huren? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Vertel ons uw wensen. Wij denken graag met u mee om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Binnen 24 uur ontvangt u een persoonlijk voorstel op maat. Bar Company zorgt ervoor dat uw feest een daverend succes wordt. Ook voor teambuilding activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen leuke cocktailworkshops.