Grootste assortiment cocktailbars

Voor ieder budget

5.000 klanten gingen je voor

Home 9 Cocktails

Een cocktailbar huren op je feest

Wil je een mobiele cocktailbar huren voor jouw feest? Dan zijn we je graag van dienst. Wij verhuren gave cocktailbars met professionele cocktailshakers die de lekkerste cocktails shaken op jouw locatie. Hierdoor wordt jouw feest een avond om nooit meer te vergeten.

Waarom shaken wij cocktails op feesten?

Het is bij ons jaren geleden allemaal begonnen met cocktails. We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktails, maar het maken van cocktails vinden we nog véél leuker. Dit doen we dan ook veel buiten werktijd. En wat is er nou leuker dan je passie uitdragen op feesten in heel Nederland?

Wat betekent dit voor jou?

Omdat cocktails shaken onze passie is, willen we dit dus ook perfect doen. Om deze reden worden onze cocktailshakers getraind bij BOLS Bartending Academy, werken we alleen met A-merk dranken, verse ingrediënten, nieuw glaswerk en schitterende mobiele cocktailbars. Omdat cocktails shaken niet echt als werken voelt en we op zo veel mogelijk feesten willen werken, bieden we onze diensten ook nog eens scherp geprijsd aan.

Ondertussen hebben wij op meer dan 5.000 feesten cocktails geshaket en wij komen ook graag jouw feest tot een daverend succes maken.

Een cocktailbar huren: wat moet je nog meer weten?

Lees meer over:

Cocktails per post

Wist je dat je sinds kort bij ons een cocktail pakket kunt bestellen? Leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om te geven!

Online cocktail workshop

De allerleukste activiteit om op afstand met elkaar te doen: een online cocktail workshop!

Cocktailbar huren op locatie - Bar Company

‘Drinks that will improve your dance moves!’

Cocktailbar huren op je feest - Bar Company
Cocktailbar huren voor je feest - Bar Company
Cocktailbar met cocktailshaker huren - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!