Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Beursstand catering

Exposeren op een beurs is vaak niet goedkoop en je wil daarom het maximale uit de beursdeelname halen. Bar Company heeft hierbij de sleutel tot succes: beursstand catering!

‘Gastvrijheid op je beursstand is ongekend belangrijk’

Wat is beursstand catering?

Beursstand catering omvat al het eten en drinken dat op jouw beursstand genuttigd wordt. Dit eten en drinken kan op live op de beursstand bereid worden, maar dat hoeft niet. Niet alleen je collega’s kunnen gebruikmaken van de catering, maar vooral ook de bezoekers van je beursstand. De catering wordt vaak verzorgd door de beurslocatie. Maar hierdoor is er op iedere stand hetzelfde te verkrijgen. Wil je dus iets bijzonders? Huur dan een externe cateraar in, zoals Bar Company.  

Beursstand catering met barista

Goede koffie op de beursstand is onmisbaar. 85% van alle Nederlanders drinkt het immers. De meeste standhouders kiezen ervoor om een koffiemachine te huren op hun beursstand. Dit is de goedkoopste oplossing. Met een druk op de knop zet je zelf een cappuccino. Maar wil je echt indruk maken? Dan huur je een barista op je beursstand. Een barista fungeert ook als een host van je stand. Met een barista hoef jij je over de gastvrijheid dus geen zorgen meer te maken.

Verse sappen en gezonde drankjes op de beursstand

Een lange beursdag is vermoeiend. Iedereen kan daarom wel een beetje extra energie gebruiken. Wat veel mensen niet weten, is dat je meer energie haalt uit vitaminen, dan uit cafeïne (koffie). Overweeg daarom eens om verse sappen of smoothies op de beursstand te laten maken en serveren. De live bereiding van deze gezonden drankjes zorgt ook nog eens voor een leuke sfeer.

Bar huren voor de beursstand

De meeste bars worden gebouwd door de standbouwer. Is dit echter niet het geval, dan kun je ook een mobiele bar bij ons huren. We verhuren bars in diverse stijlen en formaten, zodat je altijd een barmeubel huurt dat goed aansluit op de rest van je stand. Een koffiebar of smoothiebar zorgt voor extra aandacht voor de drankjes.

Lunch en hapjes op de beursstand

Van al dat gepraat krijg je trek. Verwen je collega’s daarom met een lekkere lunch op de stand. Maar vergeet ook zeker je bezoekers niet. Wellicht is een complete lunch too much, maar je kunt hen ook lekkere hapjes serveren. Dit doet het bijvoorbeeld erg goed tijdens een afsluitende borrel op de stand.  

Borrel op de stand

En naast de hapjes, zijn alcoholische versnaperingen ook altijd een succes. Organiseer bijvoorbeeld en standborrel tijdens het laatste uurtje van de beurs. Het is een mooie manier om te laten zien dat zaken doen met jouw bedrijf een feest is. Je zou bijvoorbeeld een professionele cocktailshaker kunnen huren.

Benieuwd wat we voor jouw stand zouden kunnen betekenen? We adviseren je graag vrijblijvend!