Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Cocktail bags voor Samsung in heel Nederland

Samsung heeft afgelopen vrijdag een VIP avond verzorgd bij vestigingen van Media Markt in het hele land. Wij vezorgden de cocktail bags

Klanten die de allernieuwste Samsung S9 hadden gepreorderd konden hem deze avond ophalen. Om de klanten extra in de watten leggen waren er goodiebags met gratis gadgets en hebben onze cocktailshakers alcoholvrije cocktails geshaket. En deze alcoholvrije cocktails hebben we op een hele toffe manier gepresenteerd…

Cocktail bags: cocktails in zakjes

De cocktails werden namelijk geserveerd in zakjes in plaats van glaswerk. Deze cocktail bags hebben een verstevigde onderkant waardoor het zakje mooi rechtop blijft staan. We steken er een lang rietje in en binden hem vervolgens dicht. Door er een kaartje aan te binden met daarop het logo van Samsung werd meteen duidelijk aan de klanten wie hen deze unieke cocktail aanbood.

Bar Company cocktail bags: cocktails in zakjes

Cocktail bags zijn milieuvriendelijk

De cocktail bags zijn volledig bio basesd. Dit betekent dat ze 100% recyclebaar zijn dus erg milieuvriendelijk. Ze nemen vrijwel geen ruimte in beslag en na gebruik gaan ze gewoon in de groenbak.

Iets voor jou?

De cocktail bag is erg geschikt als give away op een beurs, congres of open dag. Daarnaast zijn ze ook erg leuk als (alcoholvrij) welkomstdrankje. Meer weten? We zitten voor je klaar; 024 3572761.

BC Cocktailbags: cocktails in zakjes

En Brands Love People; bedankt voor mooie opdracht!

Deel dit bericht: