Alcoholvrije cocktails die eruit zien als echte cocktails

Wij nemen alles mee dat nodig is

Meer dan 5.000 uitgevoerde cocktail feesten

Home 9 Cocktails 9 Cocktail catering 9 Alcoholvrije cocktail

Alcoholvrije cocktailbar met alcoholvrije cocktails

Heb je iets te vieren maar wil je geen alcohol schenken? Dan kun je onze alcoholvrije cocktailbar huren. Onze alcoholvrije cocktails bieden namelijk de uitkomst! Deze 0.0% cocktails worden ook wel Bobtails, Mocktails of Virgins genoemd en zijn momenteel mateloos populair of feesten.

Alcoholvrije cocktailbar op locatie

Bij iedere cocktail catering die we uitvoeren, staat er een alcoholvrije cocktail op het menu. Maar het is ook mogelijk om een complete alcoholvrije cocktailbar te huren. We maken dan gebruik van dezelfde gave mobiele cocktailbars als bij de normale cocktails. Er zullen alleen geen flessen drank meegenomen worden. Er zijn namelijk alleen bijzondere mocktails te verkrijgen.

Alcoholvrije cocktails zijn bijzonder en feestelijk

Het maken van alcoholvrije cocktails op locatie klinkt misschien eenvoudig maar het is meer dan het weglaten van de alcohol. Onze cocktailshakers hebben veel geëxperimenteerd en geoefend met alcoholvrije cocktails we kunnen nu zeggen dat we een zeer bijzonder menu hebben samengeteld. De 0.0% cocktails zijn qua smaak perfect gebalanceerd. We maken rijkelijk gebruik van verse vruchten en garneringen. Daarnaast heeft iedere mocktails een eigen soort glas. Hierdoor zien de virgins er spectaculair uit en zijn ze erg populair op feesten.

Cocktails zonder alcohol voor evenementen

Cocktails zonder alcohol zijn tegenwoordig razend populair. Dat heeft onder andere te maken met de NIX>18 campagne waardoor kinderen onder de 18 jaar geen alcohol mogen drinken.

Daarnaast zijn cocktails zonder alcohol geliefd vanwege bijvoorbeeld geloofsovertuiging, zwangerschap of vervoer naar huis. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen je graag alles over onze alcoholvrije cocktails! Tel. 088 2035100

Lees meer over het huren van een cocktailbar, het inhuren van een cocktailshaker, de cocktails met alcohol en de type feesten waar we worden ingehuurd.

Of bekijk meer foto’s van onze (alcoholvrije) cocktails op feesten.

alcoholvrije cocktailbar huren - Bar Company

‘Mocktails: Same fun, no hangover’

Alcoholvrije cocktails op locatie - Bar Company
Alcoholvrije cocktailbar voor feesten - Bar Company
Alcoholvrije cocktails - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!