Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Fruitwater bar huren bij Bar Company

Fruitwater is de laatste tijd erg hip en daarom kan je nu ook een fruitwater bar huren bij Bar Company.

juicebar huren met verse sappen en fruitwaters bij Bar Company

Wat is fruitwater of infused water?

Verschillende fruit, groente (bijvoorbeeld komkommer) en kruiden worden toegevoegd aan het water in een grote water dispenser. De smaak en de gezonde voedingsstoffen trekken snel het water in. Dit zorgt voor de frisse smaak van het water en maakt het ook tot een gezonde dorstlesser. Veel beter dus dan frisdranken die bomvol met suikers zitten. Dit verfrissende tussendoortje zorgt voor een boost aan nieuwe energie. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor feesten en evenementen! Naast fruitwater bars, is het ook mogelijk om een fruitbar te huren. Je gasten gaan dan genieten van bakjes vers gesneden fruit.

Waarom een fruitwater bar huren bij Bar Company?

Waarom zou je een fruitwater bar huren bij Bar Company?

  1. Wij hebben bars van verschillende groottes en verschillende stijlen. Er is dus altijd een bar die op jouw feest past. Is het voor een zakelijk evenement? Dan kunnen wij ook jouw bedrijfsnaam en logo op onze bar plaatsen.
  2. Wij hebben op tientallen evenementen fruitwaters gemaakt en weten welke fruitwaters populair zijn. Maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke fruitwaters je op jouw feest wilt hebben. Onze favorieten zijn Ananas – kokoswater, blauwe bessen – lavendel en citroen – framboos. Zelf leuke ideeën voor fruitwater? Geef dat even aan ons door, dan zorgen wij dat we de benodigdheden in huis halen om deze bar te realiseren.
  3. Wij regelen alles voor je. Je hebt dus geen omkijken meer naar ons op jouw feest. Onze professionele barmannen –en vrouwen weten precies wat ze moeten doen en zullen jouw gasten voorzien van het lekkerste fruitwater. Geeft jij ons een plekje voor onze bar? Dan maken wij er een echt feest van.

fruitwater bar huren bij Bar Company 2

Toch iets anders?

Ben je op zoek naar iets anders gezonds voor jouw feestje? Lees dan meer over het huren van een smoothie bar of een juice bar huren. Deze drankjes zorgen voor een vitamine en energie boost en zijn heerlijk als tussendoortje. Daarnaast is fruitwater ook een goede aanvulling op de koffiebar. Benieuwd naar wat zoiets kost? Dit is helemaal afhankelijk van jouw feest en daarom maken we graag een vrijblijvende offerte voor je. Bel ons op: 0882035100

Deel dit bericht: