Bekers van duurzaam PLA materiaal

Zoveel mogelijk biologisch

Super gezond én super lekker

Home 9 Juices 9 Fruitbar huren

Fruitbar huren op locatie

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verse sappen en smoothies op diverse soorten evenementen. Maar je kunt bij ons ook een fruitbar huren voor je evenement. We maken dan geen gezonde drankjes, maar we serveren bakjes met vers gesneden fruit.

Fruitbar huren op jouw locatie

Bij onze mobiele fruitbar is een compleet scala aan diverse soorten vers fruit verkrijgbaar. Het fruit wordt ter plekken gesneden in hapklare porties. Door onze jarenlange ervaring met vers fruit weten wij op de meest efficiënte wijze te werken en daarmee wachttijden voor onze bars tot een minimum te beperken. Je gasten vertellen onze gastvrije medewerkers van welke vruchten zij houden en wij maken daar live een heerlijke combinatie van. 

Bakjes vers gesneden fruit

Wij werken alleen met de beste kwaliteit verse producten. Je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit binnen krijgen was nog nooit zo makkelijk en lekker. Want wij kijken niet alleen naar de smaak van onze producten, maar ook naar de voedingswaarden. Onze boosters zitten daarom bomvol met superfoods en superfruits.

Onze favoriete ingrediënten voor de bakjes fruit zijn bananen, bessen, druiven, kiwi’s, kersen, meloenen en peren. In de zomermaanden voegen we hier vaak nog tropisch fruit aan toe. Het fruit wordt altijd feestelijk gepresenteerd in diverse formaten disposable bekers of bakjes. Zo hebben we voor ieder budget de optimale fruitbar. De bakjes zijn overigens niet van plastic, maar van van een biologisch afbreekbaar materiaal. Maatschappelijk verantwoord ondernemer is immers een van onze kernwaarden.

Gezonde drankjes

Wil je liever gezonde drankjes in plaats van bakjes met gesneden vers fruit? Lees dan meer over onze verse sappen, de smoothies, of de gezonde shotjes

Meer informatie ontvangen over het huren van een fruitbar op jouw locatie of evenement? We zitten voor je klaar! Tel. 088 2035100

Fruitbar huren

‘A pineapple a day keeps the worries away’

Fruitbar huren op locatie voor bakjes vers gesneden fruit - Bar Company
Verse sappen van Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!