Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Cocktails op je tuinfeest

Je hebt vast wel eens een mobiele cocktailbar zien staan op een feest of evenement. Vaak zijn dit grote partijen. Maar wist je dat het ook heel eenvoudig is om cocktails op je tuinfeest te laten verzorgen? Hoe dan hoor ik je denken? Nou dat kan op verschillende manieren. Lees snel verder om jouw eigen tuinfeest te organiseren!

Cocktails laten shaken op jouw tuinfeest?

Wanneer je een tuinfeest organiseert heb je een aantal dingen nodig. Zo wordt een tuinfeest op 4 hoog in een flatgebouw een lastig verhaal. 😉 Een van de belangrijkste onderdelen van je tuinfeest is de drank. Dit kan je op verschillende manieren regelen. Je kunt natuurlijk zelf bier, fris en wijn kopen in de supermarkt en dit zelf aan je gasten uitserveren. Je moet dan wel alles koud houden en dit kan nog wel eens lastig zijn op hete zomeravonden. Ook zit je later met alle rommel die jij zelf moet gaan opruimen. Ondertussen ben jij zo druk met het verzorgen van je gasten zodat je niet eens tijd over hebt om met ze te praten. Maarrrr, je kunt natuurlijk ook iets origineels organiseren. Plaats een mobiele cocktailbar en zie wat dit met de sfeer doet van jouw tuinfeest. En wat een verademing dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken! Door een cocktailshaker te huren til je jouw tuinfeest naar het volgende niveau.

Cocktailbar op je tuinfeest

Een mobiele cocktailbar huren voor je tuinfeest?

Wil je een mobiele cocktailbar huren? Dan helpen we je hier graag bij. Eerst kies je jouw favoriete barmeubel uit. Vervolgens kies je het aantal cocktails op basis van het gastenaantal. Hierna hoef jij niets meer te doen! Behalve een locatie, datum en tijdstip doorgeven. Op de dag zelf komen de professionele cocktailshakers naar jouw tuinfeest om een feestje te bouwen! Ze nemen alle benodigde spullen mee en zorgen dat alles wordt opgebouwd en achteraf wordt opgeruimd. Je hebt dus geen zorgen over genoeg glaswerk of smeltend ijs. Tijdens het tuinfeest zorgen wij dat jouw gasten genieten van heerlijke koude cocktails. En zeg nu zelf, wie wilt nu geen ijskoude cocktail op een zwoele zomeravond?

cocktail op tuinfeest huren - Bar Company

Meer info? Wij zitten voor je klaar! Of bekijk een aantal foto’s van onze cocktails.

Dit kost het huren van een cocktailbar op je tuinfeest

Wanneer je een cocktailbar op je tuinfeest wil inhuren dan dien je rekening te houden met ene prijs van ongeveer €800,-. Hierbij is de cocktailbar en een goede cocktailshaker inbegrepen.

een cocktailbar huren op je tuinfeest inclusief cocktialshaker en verse cocktails - Bar Company

De kosten zijn van meerdere variabelen afhnakelijk, zoals de afstand die we moeten rijden om bij je te komen, maar ook de duur van het feest en het aantal gasten. Wil je precies weten wat jouw kosten worden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Deze ontvang je op werkdagen binnen 24 uur!

Deel dit bericht: