Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Uniqlo Amsterdam x Bar Company

Uw gebeden zijn verhoord! Het Japanse Uniqlo is neergestreken in Nederland en Bar Company hielp bij de grand opening.

Uniqlo

Modeketen Uniqlo wordt weleens omschreven als de Japanse H&M, met een enorm aanbod aan betaalbare basics, denim en sports- en outerwear. Uniqlo opende afgelopen vrijdag haar eerste winkel in Nederland in Amsterdam. De totale winkeloppervlakte van het gigantische pand bedraagt 2.040m², en er is een ingang aan zowel het Rokin als aan de Kalverstraat.

koffie fiets

Menig modelieveling zal zijn hart ophalen met de opening van de vestiging in Amsterdam, daar het label vaak samenwerkingen aan gaat met designers en beroemdheden als Pharrell Williams en recentelijk J.W. Anderson.


Matcha latte

Omdat de opening niet onopgemerkt voorbij mocht gaan, zijn wij tien dagen voor de opening gestart met het maken van promotie voor Uniqlo. Dit deden we door duizenden mensen te trakteren op matcha latte’s voor de deur van de nieuwe winkel en op andere plekken in Amsterdam.

Matcha wat? Matcha latte. Matcha is thee gemaakt van eerste pluk theeën. De thee word vermalen tot een knalgroen poeder. Door er opgeklopte melk aan te voegen krijg je een matcha latte. Een soort cappuccino dus, maar zonder koffie. Er is voor deze drankjes gekozen omdat Matcha, net als Uniqlo, uit Japan komt. Het bruggetje is dus snel gemaakt.

Uniqlo x Bar Company

Speciaal voor de deze mega opdracht hebben we onze koffie bakfietsen volledig voorzien van Uniqlo reclame. Daarnaast zijn de bekers bedrukt en droegen onze 18 barista’s Uniqlo kleding.

Koffiebekers bedrukken met Bar Company

De opening

De feestelijke opening was een groot succes. Daarnaast is er veel publiciteit gegenereerd want de opening is door verschillende grote media opgepakt. Onze barista’s hebben het gehele openingsweekend een rij gehad met enthousiaste klanten.

 

 Uniqlo Bar Company

Bedankt voor de te gekke opdracht Uniqlo.

Wil jij nou ook zo’n te gekke koffiefiets huren? Of heb je zelf al een bar en wil je alleen een barista inhuren? We zijn je graag van dienst!

Deel dit bericht: