Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Wellness entertainment huren

Ben je geïnteresseerd in Wellness entertainment huren? Goed idee! Met verse smoothie catering, verse sappen en gezonde shots op locatie. En wil je echt iets gaafs, bekijk dan onze zuurstofbars. We bieden dus diverse gezonde concepten aan met een hoge entertainment-waarde. En vanaf heden voegen we er twee toe die hier naadloos op aansluiten…

Wellness entertainment voor evenementen

De gezonde concepten met een hoge entertainmentwaarde vatten wij samen onder de noemer ‘wellness entertainment’. Hier voegen we nu dus twee nieuwe concepten aan toe, die we in eigen beheer hebben.

Stoelmassage

Een stoelmassage duurt 15 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. De massage is daarom laagdrempelig en toegankelijk voor al uw gasten, bezoekers of collega’s. Alles draait bij stoelmassage om ontspanning. Onze masseurs richten zijn op rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Ideaal voor op uw kantoor of als eye-catcher op een beursstand.

De Spa Capsule

De Spa Capsule is een uniek massage Spacapsulehuren.nlapparaat dat gebruik maakt van warme waterstralen. Daarnaast beschikt het apparaat over audio, video en aromatherapie waardoor alle zintuigen geprikkeld worden.

U krijgt een full body massage van 28 waterstralen. U kunt zelf de waterdruk, de temperatuur en de hoeveelheid pulseringen instellen. Doordat er een flinterdunne ‘zak’ over het lichaam valt in de Spa Capsule kunnen kleren aangehouden blijven en blijft u volledig droog. Deze zak vormt zich losjes om het lichaam zodat er drie zijdes van het lichaam gemasseerd kunnen worden. De warme waterstralen bewegen zich over het hele lichaam van boven naar beneden en weer terug. Bekijk hier meer informatie over een spa capsule huren.

Deel dit bericht: