Wij nemen alles mee dat nodig is

Iedere locatie is mogelijk

Meer dan 1.500 uitgevoerde cocktail workshops

Home 9 Cocktails 9 Type feesten 9 Cocktail workshop

Cocktail workshop

Een cocktail workshop is dé manier om een keer in de schoenen te staan van een professionele cocktailshaker. We hebben een spectaculaire en gezellige cocktail workshop ontwikkelt waarmee we naar jouw locatie toe komen. Hierbij is een hoge dosis fun gegarandeerd. Je boekt een workshop cocktails maken al vanaf 15 personen.

Workshop cocktails maken

Een workshop cocktails maken is een volledig verzorgd programma. We starten met een korte uitleg over de verse ingrediënten, de verschillende soorten drank en de bartools. Daarna zal onze cocktailshaker een cocktail naar wens shaken. Na het zien van dit voorbeeld gaan je collega’s of vrienden zelf aan de slag. In totaal zullen zij drie verschillende cocktails zelf gaan shaken. Uiteraard dienen de cocktails ook opgedronken te worden. De tijdsduur van de workshop cocktails maken is flexibel en dit gaat in overleg.

Cocktail workshop op eigen locatie

Onze cocktail workshops zijn geschikt voor jouw eigen locatie. Onze cocktailshaker neemt alle benodigdheden mee om cocktails te kunnen shaken. Dit betekent dus verschillende soorten glaswerk, garneringen, ijsklontjes en crushed ice. Daarnaast verzorgen wij de flessen drank en alle tools. Meestal gebruiken we de aanwezige tafels in de ruimte om de workshop op te geven. Zijn deze niet aanwezig, dan kunnen wij zelf statafels meenemen die aankleden met zwarte stretchrokken. Wil je dus een cocktail workshop op eigen locatie? We got you!

Een cocktail workshop van Bar Company = fun

De cocktail workshop is een perfecte vorm van teambuilding. De activiteit wordt vaak geboekt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten en groepen collega’s. De workshop staat garant voor een spectaculaire middag of avond waarbij ‘fun’ de boventoon voert. We hebben in de afgelopen jaren meer dan 250 workshops gegeven waarbij we het nog nooit hebben meegemaakt dat niet iedereen heeft gelachen. Leer zelf cocktails shaken als een echte cocktailshaker en beleef een geweldige ervaring!

Cocktail workshop boeken bij je thuis - Bar Company

Deze activiteit is iedere dag te boeken op iedere locatie in Nederland en dus ook bij je thuis of op kantoor. En wist je dat we de workshop ook alcoholvrij kunnen geven? Meer informatie? We zitten voor je klaar; tel. 088 2035100

Lees meer over cocktail catering en het inhuren van onze cocktailshakers.

Cocktail workshop - Bar Company

‘Cheers to the best night of your life!’

Cocktail workshop op locatie - Bar Company
Workshop cocktails maken
Cocktail workshop huren - Bar Company
Cocktail workshop huren - Bar Company
Volledig verzorgde cocktail workshop -Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!