• Meer dan 15 jaar ervaring
  • + 10.000 tevreden klanten
  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Ontvang je offerte binnen 24 uur

Cocktail workshop

Een cocktail workshop is dé manier om een keer in de schoenen te staan van een professionele cocktailshaker. We hebben een spectaculaire en gezellige cocktail workshop ontwikkelt waarmee we naar jouw locatie toe komen. Hierbij is een hoge dosis fun gegarandeerd.

workshop cocktails maken | Bar Company

“ Wij hebben een ontzettende leuke middag gehad. Professioneel personeel, gastvrij en heerlijke cocktails!“

— Lisa —

cocktail workshop boeken op locatie

Maak (en drink) je eigen cocktails

Wij verzorgen een complete cocktail workshop met verse ingrediënten en de beste bartools. De workshop is een perfecte vorm van teambuilding en af te stemmen op jouw wensen. Regel jij de deelnemers, dan regelen wij de rest!

  • Volledig verzorgd, inclusief alles dat nodig is
  • Leer van een professionele cocktailshaker
  • Leuk als teamuitje of vrijgezellenfeest
  • Op iedere locatie in Nederland te boeken
  • Al meer dan 250 geslaagde workshops!

Een cocktail workshop van Bar Company = Fun

De workshop staat garant voor een spectaculaire middag of avond waarbij ‘fun’ de boventoon voert. We hebben in de afgelopen jaren meer dan 250 workshops gegeven waarbij we het nog nooit hebben meegemaakt dat niet iedereen heeft gelachen. Leer zelf cocktails shaken als een echte cocktailshaker en beleef een geweldige ervaring!

Quanta costa?
Een cocktail workshop boek je al vanaf € 500,- ex btw.

Volledig verzorgde workshop cocktails maken

Een workshop cocktails maken is een volledig verzorgd programma. We starten met een korte uitleg over de verse ingrediënten, de verschillende soorten drank en de bartools. Daarna zal onze cocktailshaker een cocktail naar wens shaken. Na het zien van dit voorbeeld gaan je in de cocktail workshop met je collega’s of vrienden zelf aan de slag. In totaal zullen jullie drie verschillende cocktails zelf gaan shaken. Uiteraard dienen de cocktails ook opgedronken te worden. De tijdsduur van de workshop cocktails maken is flexibel en dit gaat in overleg.

Cocktail workshop thuis of op locatie volgen

Onze cocktailshaker neemt alle benodigdheden mee om cocktails te kunnen shaken. Dit betekent dus verschillende soorten glaswerk, garneringen, ijsklontjes en crushed ice. Daarnaast verzorgen wij ook de flessen drank en alle tools. Meestal gebruiken we de aanwezige tafels in de ruimte om de workshop op te geven. Zijn deze niet aanwezig, dan kunnen wij zelf statafels meenemen. Deze kleden we aan met zwarte stretchrokken. Onze collega’s zetten alles klaar en ruimen na afloop alles ook weer op. Hierdoor hoef jij je nergens druk over te maken. Wil je dus een cocktail workshop op eigen locatie? We got you!

De cocktail workshop is op iedere locatie in Nederland te boeken, dus ook bij je thuis of op kantoor. En wist je dat we de workshop ook alcoholvrij kunnen geven? 

“ Teambuilding en ultieme vrijmibo in een!“

— Marion en haar collega’s —


Neem contact op voor meer informatie over cocktail workshop op locatie
Heb je nog vragen over je cocktail workshop?

We helpen je graag. Neem contact met ons op en ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!