Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Cocktail workshop

Een cocktail workshop is dé manier om een keer in de schoenen te staan van een professionele cocktailshaker. We hebben een spectaculaire en gezellige cocktailworkshop ontwikkeld waarmee we naar jouw locatie toe komen. Hierbij is een hoge dosis fun gegarandeerd.

workshop cocktails maken | Bar Company

“ Wij hebben een ontzettende leuke middag gehad. Professioneel personeel, gastvrij en heerlijke cocktails!“

— Lisa —

cocktail workshop boeken op locatie

Maak (en drink) je eigen cocktails

Wij verzorgen een complete cocktail workshop met verse ingrediënten en de beste bartools. De workshop is een perfecte vorm van teambuilding of een unieke vriendenavond. Natuurlijk is de workshop geheel af te stemmen op jouw wensen. Regel jij de deelnemers? Dan regelen wij de rest!

  • Volledig verzorgd, inclusief alles dat nodig is
  • Leer van een professionele cocktailshaker
  • Leuk als teamuitje of vrijgezellenfeest
  • Op iedere locatie in Nederland te boeken
  • Al meer dan 250 geslaagde workshops!

Een cocktail workshop van Bar Company = Fun

Ervaar de kunst van cocktail shaken met een sprankelende workshop van Bar Company. De workshop staat garant voor een spectaculaire middag of avond waarbij ‘fun’ de boventoon voert. We hebben in de afgelopen jaren meer dan 250 workshops gegeven waarbij nog nooit iemand onze workshop heeft verlaten zonder een glimlach. Leer zelf cocktails shaken als een echte cocktailshaker en beleef een geweldige ervaring! Onze ervaren cocktailshakers delen graag hun geheimen met jou. Je leert niet alleen hoe je klassieke cocktails maakt, maar ook hoe je met creativiteit en flair jouw unieke twist eraan kunt geven. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verfijnen, onze cursus cocktails maken is geschikt voor iedereen.

Quanta costa?
Een cocktail workshop boek je al vanaf € 500,- ex btw.

Tijdelijke actie
Je ontvangt tijdelijk een gratis tinnen cocktailshaker voor iedere deelnemer
twv € 15!
Perfect om de geleerde cocktails thuis nog eens mee te shaken.

cocktail workshop op locatie boeken - Bar Company

Volledig verzorgde workshop cocktails maken

Een workshop cocktails maken is een volledig verzorgd programma. We starten met een korte uitleg over de verse ingrediënten, de verschillende soorten drank en de bartools. Daarna zal onze cocktailshaker een cocktail naar wens shaken. Na het zien van dit voorbeeld gaan je in de cocktail workshop met je collega’s of vrienden zelf aan de slag. In totaal zullen jullie drie verschillende cocktails zelf gaan shaken. Uiteraard kunnen de cocktails tijdens de workshop opgedronken worden. De tijdsduur van de workshop cocktails maken is flexibel en dit gaat in overleg.

Cocktail workshop thuis of op locatie volgen

Onze cocktailshakerneemt alle benodigdheden mee om cocktails te kunnen shaken. Dit betekent dus verschillende soorten glaswerk, garneringen, ijsklontjes en crushed ice. Daarnaast verzorgen wij ook de flessen drank en alle tools. Meestal gebruiken we de aanwezige tafels in de ruimte om de workshop op te geven. Zijn deze niet aanwezig, dan kunnen wij zelf statafels meenemen. Deze kleden we aan met zwarte stretchrokken. Onze cocktail bartenders zetten alles klaar en ruimen na afloop alles ook weer op. Hierdoor hoef jij je nergens druk over te maken. Wil je dus een cocktail workshop aan huis of op eigen locatie? We got you!

De cocktail workshop is op iedere locatie in Nederland te boeken. Je kunt dus bij jou thuis cocktails maken, maar ook op kantoor of op een andere leuke locatie! En wist je dat we de workshop ook alcoholvrij kunnen geven? 

Veelgestelde vragen

Een cocktail workshop is te boeken vanaf 15 personen. Dus ook voor een kleine groep is een cocktail workshop een superleuke activiteit! Zijn jullie met meer personen? Ook geen probleem. We kunnen de workshop geven voor wel 200 personen. We komen dan gewoon met meer bartenders.

Jullie gaan drie populaire cocktails shaken (én zelf opdrinken) waarbij er verschillende shake technieken aan bod komen. Het menu verandert met de seizoenen, maar denk bijvoorbeeld aan een Pornstar Martini, een Classic Mojito of een Caramel Espresso Martini.

Voor mensen die geen alcohol drinken, gaan we aan de slag met heerlijke alcoholvrije cocktails! Geef dit wel van tevoren even bij ons aan. Dan kunnen we hier rekening mee houden.

Dat kan zeker! Leuk! Regel jij de locatie? Dan regelen wij de rest. Maar ook voor andere feesten zijn onze cocktail workshops een groot succes! Teambuilding met de collega’s of een unieke vriendenavond? Wij komen graag bij jouw feest langs om iedereen cocktails te leren shaken!

Jazeker! Wij kunnen de workshop ook alcoholvrij geven. Iedereen kan dus meedoen aan de cocktail workshop!

De tijdsduur van de workshop cocktails maken is flexibel en dit gaat in overleg. Normaliter duurt een workshop 1,5 uur. Maar we kijken niet op de klok als we uitlopen. De op- en afbouw valt hier buiten. We zijn ongeveer 1,5 uur voor de start van de workshop aanwezig om alles klaar te zetten.

Een cocktail workshop boek je vanaf 600 euro excl. btw.

Jazeker! Wij hebben meer dan 60 professionele cocktailshakers, die zich hebben bewezen door meerdere trainingen succesvol af te ronden voordat ze op pad mogen voor ons. Ze hebben een passie voor cocktails die ze graag met jullie delen. De professionaliteit van onze cocktailshakers wordt geborgd door hen continu te blijven trainen in onze eigen BarCademy.

Absoluut! Wij komen graag naar jouw locatie toe. Of dit nou bij jou thuis, op kantoor of op het strand is: onze cocktailshakers zorgen ervoor dat jullie een gezellige middag of avond tegemoet gaan!

Alle benodigdheden voor de workshop nemen wij zelf mee. Wij denken onder andere aan: 
✓     Alle cocktail tools en ingrediënten die nodig zijn
✓     Verschillende soorten glaswerk en garneringen
✓     Biologische afbreekbare rietjes
✓     Statafels indien gewenst

Zo kun jij zorgeloos genieten van de cocktail workshop!

Ben jij net een echte cocktailfan, maar sta je liever vóór de bar dan erachter? Lees dan eens meer over:
🍸 Al onze cocktail services
🍸 De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
🍸 Het huren van een volledig verzorgde mobiele cocktailbar

Een gezellige cocktailworkshop voor kleine groep

“ Teambuilding en ultieme vrijmibo in één!“

— Marion en haar collega’s —


Neem contact op voor meer informatie over cocktail workshop op locatie
Heb je nog vragen over je cocktail workshop?

We helpen je graag. Neem contact met ons op en ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!