Kies je eigen bar

Alles wordt door ons geregeld

Meer dan 1.500 bruidsparen gingen je voor

Home 9 Cocktails 9 Type feesten 9 Cocktails op je bruiloft

Cocktailbar huren op je bruiloft

Je bruiloft moet de mooiste dag uit je leven worden en wij helpen hier graag aan mee. Bruiloften zijn voor ons namelijk de leukste feesten om op te werken.

Cocktails laten shaken op je bruiloft

We hebben in de afgelopen jaren al op meer dan 1.000 bruiloften cocktails mogen shaken. We weten daarom uit ervaring dat cocktails een gegarandeerd succes zijn. Jouw gasten komen in een feeststemming en dat is toch wat je wilt? We kunnen de cocktails shaken tijdens de feestavond of uitserveren als welkomstdrankje.  

Omdat iedereen een andere smaak heeft, hebben we een ruim assortiment cocktails waaruit gekozen kan worden. Op deze manier weten we zeker dat we voor al jouw gasten een heerlijke cocktail kunnen shaken! Welke cocktails je ook kiest, we personaliseren onze menukaart altijd met de namen van het bruidspaar. Daarnaast hebben we voor ieder budget een geschikte cocktailbar. Heb je bijvoorbeeld onze gin tonic bar al gezien?

Alcoholvrije cocktails op je bruiloft

Is er iemand in verwachting? Komen er veel kinderen? Moeten mensen met de auto naar huis? Geen probleem! We shaken ook heerlijke alcoholvrije cocktails. We kunnen alcoholvrije cocktails combineren met ‘normale’ cocktails, of we kunnen een compleet alcoholvrije cocktailbar verzorgen.

Een cocktailbar huren op je bruiloft

Ga je voor een landelijke stijl of liever modern en strak? Voor iedere stijl hebben wij een passende mobiele cocktailbar. Ze kunnen overal worden opgebouwd en komen in diverse formaten.

Wij hebben op meer dan 1.500 bruiloften cocktails geshaket en vertellen je graag hoe wij van jullie bruiloft een daverend succes gaan maken!

Tips!

Bij Bar Company werken 100 bartenders die ieder hun specialisme hebben. Hierdoor kunnen we je van meer dan alleen cocktails voorzien. Serveer al je gasten bijvoorbeeld een cappuccino met een hartje in het schuim geschonken, door een barista in te huren op je bruiloft. Of wat dacht je van een champagnetoren op je bruiloft bij het ontvangst van je gasten of tijdens het taart aansnijden?

Cocktailbar op je bruiloft huren - Bar Company

‘Cheers to the best night of your life!’

Cocktails op je bruiloft - Bar Company
Gin Tonic op locatie - Bar Company
Gin Tonic bar huren voor feesten - Bar Company
Cocktails op bruiloft - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!