Meerdere soorten gins en tonics

Een leuk verhaal bij iedere gin

Alles wordt door ons verzorgd

Home 9 Cocktails 9 mobiele cocktailbar huren 9 Gin Tonic bar huren

Gin Tonic bar huren

Samen met de Mojito, wordt de gin tonic op dit moment het meest besteld aan onze cocktailbars. Daarom kun je nu ook een gin tonic bar huren, waarbij alles draait om dit heerlijke en populaire drankje.

Waarom een gin tonic bar huren? 

De gin tonic is momenteel razend populair. Wij serveren dit luxe drankje in een groot ballonglas met veel ijs en bijzondere garneringen. Ondanks dat het maken van een GT heel simpel lijkt (meng wat gin, tonic, ijs en klaar), vergt de perfecte gin tonic wel dergelijk wat expertise. Onze cocktailshakers kennen de perfecte recepturen en maken gebruik van enkel de beste ingrediënten (en een beetje liefde). Daarnaast adviseren ze jouw gasten en vertellen ze een leuk verhaaltje over de ingrediënten van dit hippe drankje.

Op ieder feest laten gasten maar al te graag een biertje of wijntje staan wanneer ze zien dat er een gin tonic bar aanwezig is. Een gin tonic bar op jouw locatie huren is daarom een gegarandeerd succes.

Een gin tonic bar op locatie, wat mag je verwachten?

Als jij voor een plekje zorgt, doen wij de rest. Dat betekent dat je dus mag verwachten dat je zelf helemaal niets hoeft te doen en wij de zorgen uit handen nemen. We bouwen in één uur alles op en gaan onszelf dan even omkleden. Alles is inbegrepen. Denk hierbij aan verschillende soorten gins, ijs, glaswerk, garneringen en uiteraard een mooie gin tonic bar. 

Verschillende gin tonic bars 

Omdat iedereen een andere smaak heeft, beschikken wij over twintig gin tonic bars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk, alles is mogelijk. Daarnaast is het belangrijk dat de bar precies het juiste formaat heeft. Onze gin tonic bars variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed. Ze passen door iedere deur en kunnen zodoende op iedere locatie opgebouwd worden. En heb je onze schattige gin tonic kar al gezien? 

Hoe maken wij de lekkerste Gin Tonic? 

Wij hebben tientallen gins geproefd. Daarnaast hebben we ze gecombineerd met veel verschillende en garneringen. Hierdoor hebben wij een aantal super lekkere combinaties gevonden. Combinaties die je niet snel in de kroeg op de hoek tegen komt. En om de GT’s extra bijzonder te maken beschikken wij over een glass freezer. Dit apparaat bevriest de glazen met co2 waardoor de GT ijskoud is en dampt wanneer we hem uitschenken.

En wist je dat wij zelfs een alcoholvrije gin hebben gevonden? Hierdoor kunnen we ook een gin ton maken voor mensen die geen alcohol drinken!

Waar komt de Gin Tonic vandaan?

Engelse soldaten dronken in de achttiende eeuw Hollandse Jenever voor wat extra moed tijdens de oorlog. Ze noemden deze drank daarom Dutch Courage. Ze namen de Jenever mee naar Engeland en het werd een populaire drank. Ze maakte hun eigen versie en noemden het gin.

Tonic bevat de stof kinine, een bewezen medicijn tegen malaria. Het smaakte alleen erg bitter. Om deze smaak weg te nemen mengden de Engelse soldaten het met water, suiker, limoen en gin. De Gin Tonic was geboren!

Lees meer over het inhuren van een cocktailshaker, onze mobiele cocktailbars op locatie, de andere cocktails of bekijk meer foto’s van onze cocktails op feesten.

Gin Tonic menu Bar Company

‘Let the party be-gin!’

Gin tonic bar huren op locatie - Bar Company
Gin Tonic bar huren voor feesten - Bar Company
Gin Tonic op locatie - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!