Hét ultieme wauw-effect

Wij nemen alles mee dat nodig is

Meer dan 5.000 uitgevoerde cocktail feesten

Home 9 Cocktails 9 mobiele cocktailbar huren 9 Cocktail laboratorium

Cocktail Laboratorium

Cocktailshakers experimenteren graag met nieuwe cocktails. Wij gaan echter nog een stapje verder met ons mobiele Cocktail Laboratorium. 

Cocktail Laboratorium op locatie

Gekleed in een laboratoriumjas met veiligheidsbril creëren onze cocktail-scheikundigen de lekkerste cocktails op een spectaculaire manier. In ons cocktail laboratorium staat de mobiele cocktailbar vol met reageerbuisjes, erlenmeyers en maatkolven. We vullen deze met met felgekleurde dranken en gebruiken ze bij het shaken van de bijzondere cocktails.

Cocktails uit het cocktails lab

In het cocktail lab krijgen klassieke cocktails een bijzonder tintje. Zo voegen we bijvoorbeeld CO2 toe aan de cocktails. Hierdoor beginnen ze spontaan te roken.

Haal het mobiele Cocktail Laboratorium naar jouw locatie of feest en onze cocktailshakers zorgen ervoor dat het drinken van een cocktail gegarandeerd onvergetelijk wordt voor jouw gasten.

Wat is de huurprijs?

De kosten voor het cocktail lab zijn afhankelijk van het aantal uur dat we aanwezig zijn en het aantal cocktails dat we maken. We vertellen je er graag meer over! Tel. 088 2035100.

Rokende cocktails met CO2 droogijs - Bar Company

‘Science is always right’

Cocktail laboratorium huren - Bar Company
Cocktail lab - Bar Company
Cocktail laboratorium op locatie - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!