Hét ultieme wauw-effect

Wij nemen alles mee dat nodig is

Meer dan 5.000 uitgevoerde cocktail feesten

Home 9 Cocktails 9 Cocktail catering 9 Rokende cocktails

Rokende cocktails op je feest

Onze cocktails zijn op ieder feest smoking hot.  Soms letterlijk, want wij kunnen onze cocktails laten roken. Dit zorgt gegarandeerd voor een wauw-effect bij jouw gasten!

Rokende cocktails, hoe werkt dat?

Onze cocktailshakers kunnen aan iedere cocktail ‘droogijs’ toevoegen. Droogijs is de vaste vorm van koolstofdioxide, ook wel CO2 genoemd, en  heeft een temperatuur van – 80º. Droogijs wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in het theater om laaghangende rook te creëren op het podium. Wanneer het droogijs de vloeistof van de cocktail aanraakt, verdampt het droogijs direct in een gas en ontstaat er een rookeffect. De heerlijke smaak van de cocktail blijft onveranderd en het drankje blijft zeker drie minuten roken.

Zijn rokende cocktails veilig?

Absoluut. Wij hebben op reeds honderden feesten met droogijs cockails gewerkt.

We plaatsen een roerstaafje in het glas met aan de onderkant een koker waar het COin geplaatst wordt. Op deze manier is het onmogelijk dat het droogijs in aanraking komt met jouw lippen of ingeslikt kant worden. Daarnaast zijn onze cocktailshakers echte professionals. Ze vertellen jouw gasten wat droogijs is en weten precies wat wel en niet te doen.

Het waaaauw effect

Cocktails zijn natuurlijk al ontzettend gaaf, maar wanneer ze ook nog eens roken, zul je zien dat monden letterlijk open vallen. Je kan er dus vanuit gaan dat er veel foto’s gemaakt zullen worden die vervolgens op social media gedeeld worden. Wil je dus iets bijzonders, dan vertellen we je graag meer over de werking van droogijs en de mogelijkheden van rokende cocktails op jouw feest Tel. 088 2035100

CO2 toevoegen aan cocktails is bijzonder geschikt bij de Gin Tonic bar, de alcoholvrije cocktailbar of ons cocktail laboratorium.

Lees meer over:

Rokende cocktails met CO2 droogijs - Bar Company

‘Rokende cocktails laten monden open vallen’

Alcoholvrije cocktails op locatie - Bar Company
Alcoholvrije cocktailbar voor feesten - Bar Company
Alcoholvrije cocktails - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!