Functioneel en sfeervol

Staat gaaf op iedere locatie

5.000 klanten gingen je voor

Cocktails sign

Hoe mooi je mobiele cocktailbar ook is, als er veel gasten voor staan dan zie je niet meer dat er cocktails te verkrijgen zijn. Communiceer daarom met je gasten op hoogte. 

Cocktails sign

Je ziet ze vooral in Amerikaanse films; van die grote metalen letters met mooie lampen erin. Schitterend als je het ons vraagt en daarnaast erg functioneel. Daarom hebben we ons eigen COCKTAILS sign laten maken. Het sign is met de hand gemaakt van metalen bakletters met daarin transparante gloei-bollampjes. De letters zijn bevestigd op een frame dat ergens aan opgehangen kan worden of op zichzelf staat. Het sign is meer dan twee meter breed en er komt een warme en zachte kleur verlichting vanaf. De letters zijn leesbaar van wel 50 meter afstand wanneer we het achter onze bar plaatsen.

Upgrade dus je cocktailbar of locatie met dit gave COCKTAILS sign. Er worden cocktails geserveerd en dat mag iedereen weten ook. Met dit cocktails sign weet iedereen dat dit geen standaard feestje is. Het huurtarief van het cocktail sign hangt af van wat we nog meer voor je kunnen betekenen. Vraag daarom nu een offerte aan, we zitten voor je klaar. Tel. 088 20 23 100.

Lees meer over de verschillende mobiele cocktailbars, cocktail catering en onze cocktailshakers op locatie. Of bekijk meer foto’s.

 

Cocktail sign - Bar Company

‘Drinks that will improve your dance moves!’

Mobiele cocktailbar huren op locatie - Bar Company
Cocktail `bord - Bar Company
cocktail decor huren - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!