Minstens 4 soorten Mojito's

Ook een alcoholvrije variant

5.000 klanten gingen je voor

Home 9 Cocktails 9 mobiele cocktailbar huren 9 Mojito bar huren

Mojito bar huren

De Mojito is een Cubaanse cocktail welke bereid wordt met rum, limoen, rietsuiker, munt en sodawater. Omdat de Mojito cocktail bij het grote publiek zwaar favoriet is, kun je bij ons een echte Mojito bar huren.

Waarom een Mojito bar huren?

Er is wereldwijd maar één cocktail die met kop en schouders boven de rest uitsteekt als het gaat om populariteit: de Mojito. Dat is ook niet gek, want deze frisse cocktail ziet er niet alleen mooi uit, want hij smaakt ook heerlijk. Daar komt bij dat we ook alcoholvrije Mojito’s kunnen maken. Een Mojito bar op jouw locatie is daarom gegarandeerd een schot in de roos.

Een mojito bar op locatie, wat kun je verwachten? 

Aan de Mojito cocktailbar kan een scala aan diverse Mojito’s besteld worden. Je hebt de keuze uit verschillende rum soorten en verse vruchten. Welke Mojito je ook kiest, het verfrissende karakter blijft natuurlijk onaangetast. Denk bijvoorbeeld aan een Mojito Razz met verse framboosjes of een Mojito Strawberry, met verse aardbeien.

De Mojito cocktailbar wordt aangekleed met vele rum flessen en verse limoentjes. Het is mogelijk om een bepaalde Mojito de naam te geven van jouw bedrijf op de menukaartjes.

Als jij voor een plekje zorgt op jouw locatie, doen wij de rest. Dat betekent dat je dus mag verwachten dat je zelf helemaal niets hoeft te doen en wij alles regelen. We bouwen in één uur de bar op en gaan onszelf dan even omkleden. Alles is inbegrepen. Denk hierbij aan verschillende soorten rum, ijs, glaswerk, garneringen en uiteraard een bar meubel. 

Keuze uit Mojito bars

Omdat iedereen een andere smaak heeft, beschikken wij over verschillende barmeubels in diverse stijlen en formaten. We adviseren je graag in welk barmeubel het meest geschikt is voor jouw feest of locatie.

Caipirinha bar huren

De Caipirinha is net als de Mojito een van de meest gedronken cocktails in de wereld. Vooral in Brazilië is de cocktail mateloos populair. Daarom kun je bij ons ook een caipirinha bar huren. De bar wordt gekenmerkt door vele verse limoentjes in zowel in authentieke houten fruitkisten. Daarnaast kan de bar aangekleed worden met een of meerdere Braziliaanse vlaggen. Ook de cocktailshakers zullen in aangepaste kledij naadloos aansluiten bij het thema.

De caipirinha is een cocktail die bereid wordt met cachaca, limoen en suiker. Cachaca is een Braziliaans rum welke oorspronkelijk werd gebruikt als medicijn tegen de griep. De drank wordt in vrijwel alle Braziliaanse restaurants, bars en strandtenten gedronken en is gegarandeerd de meest gedronken cocktail in Brazilië. De Caipirinha bar is uitermate geschikt voor feesten met als thema Brazilië zoals bijvoorbeeld het Zomer Carnaval.

Meer info?

Lees meer over de cocktailshaker die naar je toe komt, uit welke barmeubels je kunt kiezen en voor welke feesten een mojito bar of caipirinha bar geschikt is.

Mojito bar huren - Bar Company

‘De Mojito is de #1 cocktail in de wereld’

Mojito bar huren - Bar Company
Mobiele cocktailbar huren op locatie - Bar Company
Cocktail `bord - Bar Company
Mojito bar huren voor feest - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!