De scroppino is chique en stijlvol

Meer dan 500 klanten gingen je voor

Alles wordt door ons verzorgd

Scroppino bar huren

Een scroppino bar huren op jouw feest of evenement? Goed idee. Wij zijn zelf helemaal gek van dit drankje en maken deze Italiaanse dranksensatie daarom met liefde op jouw locatie!

Wat is een scroppino bar?

Bij een mojito bar of gin tonic bar weten mensen wel wat ze kunnen verwachten. Van een scroppino bar hebben de meeste mensen echter nog niet gehoord. Scroppino is een mix van vers citroen-roomijs, een heerlijk mousserende prosecco en een scheutje vodka. Het is het lievelingsdrankje van veel van onze bartenders. De scroppino is bijzonder geschikt als welkomstdrankje maar kan ook gedurende het hele feest of evenement gedronken worden

Waarom een scroppino bar huren op jouw feest? 

Omdat de scroppino een bijzonder drankje is dat jouw gasten niet iedere dag drinken, zullen verrast worden door de heerlijke smaak. We serveren dit drankje in een stijlvolle flute wat het een chique uitstraling geeft. Voeg hier de stijlvolle bar aan toe en het plaatje is compleet. Wil je het nog bijzonderder maken? Dan is de scroppino toren iets voor jou. 

Scroppino catering zonder zorgen

Als jij voor een plekje zorgt op jouw locatie, doen wij de rest. Wij ontzorgen je dus volledig en alles is inbegrepen. Denk hierbij aan de flûtes, alle ingrediënten, garneringen een leuke bartender en uiteraard een schitterende scroppino bar.

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een gala; scroppino is een luxe en smaakvol drankje dat jouw gasten niet iedere dag drinken.

‘Class can’t be bought, our Scroppino’s can’

scropinno bar huren - Bar Company
Gin tonic bar huren op locatie - Bar Company
Gin Tonic bar huren voor feesten - Bar Company
Gin Tonic op locatie - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!