shots tarwegras - tarwegras bar huren - Bar Company

Extreem gezond

Maakt jouw event onvergetelijk

1 shot = 1 kg groente en fruit

Home 9 Juices 9 Tarwegras shots

Tarwegras shots op locatie geperst

Omdat wij zo gek zijn op gezonde drankjes zijn wij jaren geleden begonnen met het persen van tarwegras op evenementen. We waren de eerste in Nederland. Ondertussen zijn super gezonde shotjes mateloos populair. Je kunt ze zelfs al kant en klaar via internet bestellen. Maar het leukste blijft toch wel om ze live te persen op locatie. Op deze manier kunnen wij het verhaal vertellen achter de ingrediënten en zien je gasten hoe de shots live geperst worden.

Wat is tarwegras eigenlijk?

Tarwegras is jonge tarwe dat uiteindelijk uitgroeit tot het graan dat wij kennen. Gras zit stampvol voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten en is daarom het basisvoedsel voor vele dieren. Maar precies deze stoffen heeft het menselijk lichaam ook nodig om goed te functioneren. Tarwegras is dus extreem gezond. Deze vitamine, enzymen en mineralen bom is een natuurlijke energybooster.

Het drinken van een shotje geperst gras (30ml) staat gelijk aan het eten van bijna een kilo groenten en fruit!

Hoe maken wij tarwegras shotjes op evenementen?

Het gras dat wij nodig hebben voor jouw evenement wordt speciaal voor ons in een kas gekweekt. Dit gebeurt volledig biologisch en zonder kunstmatige lampen.

Het geknipte gras nemen we mee naar je locatie en doen dit op het laatste moment pas in de perser. Deze speciale slow-juicer perst het sap heel langzaam uit het gras. Op deze manier blijven textuur, kleur, smaak en voedingsstoffen behouden. Het sap vangen we op een disposable shotglaasje.

Hoe smaakt het?

De smaak van tarwegras is bijzondere drop achtige smaak. Mochten er gasten zijn die het te ‘eng’ vinden, dan mengen we het sap aan met troebelappelsap. Hierdoor is het een perfect drankje voor iedereen.

Laat je gasten in één keer hun dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnenkrijgen. Het is een sensatie om tarwegrassap te drinken en jouw gasten zullen nog lang over deze supergezonde beleving napraten.

Lees meer over een tarwegras bar huren.

Shotjes tarwegras op locatie - Bar Company

‘Volgens sommige de gezondste shot ter wereld’

Live geperste Tarwegras shotjes - Bar Company
shot tarwegras voor evenementen - Bar Company
Tarwegras shot op locatie - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!