Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Juices Tarwegras shots op evenementen

Tarwegras shots op locatie geperst

Omdat wij zo gek zijn op gezonde drankjes zijn wij jaren geleden begonnen met het persen van tarwegras op evenementen. We waren de eerste in Nederland. Ondertussen zijn super gezonde shotjes mateloos populair. Je kunt ze zelfs al kant en klaar via internet bestellen. Maar het leukste blijft toch wel om ze live te persen op locatie. Op deze manier kunnen wij het verhaal vertellen achter de ingrediënten en zien je gasten hoe de shots live geperst worden.

Grasbar huren met tarwegras shots - Bar Company

“ Volgens sommige de gezondste shot ter wereld“

Hoe smaakt het?

De smaak van tarwegras is bijzondere drop achtige smaak. Mochten er gasten zijn die het te ‘eng’ vinden, dan mengen we het sap aan met troebelappelsap. Hierdoor is het een perfect drankje voor iedereen.

Laat je gasten in één keer hun dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnenkrijgen. Het is een sensatie om tarwegrassap te drinken en jouw gasten zullen nog lang over deze supergezonde beleving napraten.

Lees meer over een tarwegras bar huren.

Gezonde shotjes voor evenementen op locatie geperst - Bar Company

De gezonde shotjes zijn een ideale manier om je dag mee te kickstarten of om nieuwe energie op te doen tijdens een lange beursdag. Een ding is zeker; het drinken van deze shotjes ga je nooit meer vergeten.

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!