shots tarwegras - tarwegras bar huren - Bar Company

Extreem gezond

Maakt jouw event onvergetelijk

1 shot = 1 kg groente en fruit

Home 9 Juices 9 Tarwegras shots 9 Tarwegras bar

Tarwe gras bar huren

Waarom een grasbar huren voor jouw evenement? Omdat het drinken van vers geperst gras een unieke ervaring is die je gasten nooit meer zullen vergeten. Jouw evenement zal daardoor onthouden worden!

Een grasbar huren

Aan de grasbar persen onze bartenders het sap uit vers tarwegras tot een shotje voor jouw gasten. Omdat onze bars in verschillende stijlen en formaten beschikbaar zijn, krijg je altijd een leuke en geschikte bar voor jouw evenement. We kleden de bar gezellig aan met houten kistjes en met matjes vers gras. Omdat de bars door een normale deur passen, is vrijwel iedere locatie geschikt. Als jij voor een stroompuntje zorgt, dan doen wij de rest. We nemen dus ook alles mee dat nodig is zodat jij nergens omkijken naar hebt. Lekker toch?

Super gezond

Laat je gasten met één slok hun dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnen krijgen. Het is een sensatie om tarwegrassap te drinken en jouw gasten zullen nog lang over deze supergezonde beleving napraten. Een shotje tarwegras van 30ml staat gelijk aan bijna een kilo groenten en fruit! Hoe dit kan?

Lees meer over waarom tarwegras zo’n super gezond shotje is.

Grasbar huren op locatie - Bar Company

‘Volgens sommige de gezondste shot ter wereld’

Tarwegras bar op locatie - Bar Company
shot tarwegras voor evenementen - Bar Company
Tarwegras shot op locatie - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!