Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Champagnetoren voor Moët Chandon

Bar Company verzorgt een bijzondere champagnetoren voor Moët Chandon. Voor het persevenement van Moët Chandon Ice Imperial is de Grand Tower Deluxe ingezet.

De organisatie van Moët Chandon vroeg ons om een unieke eye-catcher te plaatsen om een bijzondere plek, namelijk midden op het strand van Noordwijk aan Zee. Door een vlonder neer te leggen en hier de grootste champagnetoren van de wereld op te plaatsen hebben wij kunnen voldoen aan deze vraag. De toren werd gekenmerkt door de grote witte champagneglazen en de schitterende dames die de toren uitschonken.

Champagnetoren | Bar Company

De gasten van het evenement (voornamelijk pers) werden ontvangen met een heerlijk glas champagne. Kenmerkend voor deze Ice Imperial champagne is dat deze gedronken wordt met ijs. Daarnaast is de champagne te drinken in combinatie met verse vruchten in het glas. Dit is ook de reden dat de champagne in de grote witte glazen uitgeschonken werd.

Champagnedames | Bar Company

Doordat de toren veel bekijks trok en er veel media aandacht heeft gegenereerd was onze opdrachtgever erg tevreden. Het volgende evenement voor Moët Chandon waarbij zij gebruik wensen te maken van onze champagnetoren staat dan ook al gepland.

Wil je ook een champagne toren huren met schitterende champagne dames? We zijn je graag van dienst!

Deel dit bericht: