Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Een Marokkaanse droombruiloft met champagnetoren en cocktails

Ik neem jullie mee in een avond/nacht als bartender van Bar Company. Een evenement is nooit hetzelfde en vrijdag 2 maart stond er dan ook weer een bijzonder feest op de planning; een Marokkaanse bruiloft. Wij verzorgden een champagnetoren en een cocktailbar.

De feest locatie

De bruiloft werd gehouden bij Het Paleis in Schiedam. Deze locatie staat bekend om haar fantastische mogelijkheden om bijzondere bruiloften te organiseren. Om deze reden is Het Paleis dan ook al voor heel 2018 volgeboekt. Op de parkeerplaats van  de locatie schitterden deze avond meerdere Rolls Royce Phantoms.

Bar Company op Marokkaanse bruiloft met champagnetoren en cocktails

Champagnetoren

Het bruidspaar heeft onze grootste champagnetoren gehuurd met daarbij een aantal knappe champagnedames. Daarnaast huurde het bruidspaar twee mobiele cocktailbars en vijf ervaren cocktailshakers. Na ruim vijf jaar in dienst te zijn, werd ik toch verrast door de locatie, de sfeer en de grootte van de bruiloft. Er waren ruim 450 gasten aanwezig die genoten van een vier gangen diner. Iedere tafel had zijn eigen butler waardoor er een kleine 150 man personeel aanwezig was om de gasten van alles te voorzien wat ze nodig hadden. Wij kregen de opdracht om ervoor te zorgen dat om 22.30 ruim 450 glazen champagne klaar dienden te staan. De bruid en bruidegom wilden namelijk graag proosten met alle gasten. Zo gezegd zo gedaan en om half 11 liepen 50 mensen van de bediening alle flûtes de zaal in en werd er geproost met alle aanwezigen.

Het huwelijksfeest

Hierna barstte het feest echt los met optredens van diverse bekende Marokkaanse artiesten. Er was vuurwerk, danseressen en natuurlijk de huwelijksdans waarbij de klassieke lift uit ‘Time of my life’ feilloos werd uitgevoerd:

Cocktailbar met cocktailshakers

Speciaal voor dit feest hebben we een uitgebreide cocktailkaart op maat gemaakt met veel zoete cocktails, zowel met alcohol als alcoholvrij. De Pornstar Martini was een van de favorieten deze avond. De cocktails vielen, zoals eigenlijk altijd, goed in de smaak. Tot diep in de nacht (03.00) was het een bijzonder feest en ik ben blij dat ik hier een onderdeel van was. Ons restte alleen nog het afbouwen en de terugreis naar Nijmegen.

 

Geschreven door Gijs Blokhuis

Deel dit bericht: