Alcoholvrije cocktails

Heb je iets te vieren maar wil je geen alcohol schenken? Dan zijn onze alcoholvrije cocktails de uitkomst!  Deze 0.0% cocktails worden ook wel Bobtails, Mocktails of Virgins genoemd en zijn momenteel mateloos populair.

Alcoholvrije cocktails zijn bijzonder alcoholvrije cocktails op locatie laten shaken met Bar Company

Het maken van alcoholvrije cocktails op locatie klinkt misschien eenvoudig maar het is meer dan het weglaten van de alcohol. Onze cocktailshakers hebben veel geëxperimenteerd en geoefend met alcoholvrije cocktails we kunnen nu zeggen dat we een zeer bijzonder menu hebben samengeteld. De 0.0% cocktails zijn qua smaak perfect gebalanceerd. We maken rijkelijk gebruik van verse vruchten en hierdoor zien ze er spectaculair uit.

Alcoholvrije cocktailbar alcoholvrije cocktailbar huren op locatie met Bar Company

Bij iedere cocktail catering die we uitvoeren, staat er een alcoholvrije cocktail op het menu. Maar het is ook mogelijk om een complete alcoholvrije cocktailbar te huren. We maken dan gebruik van dezelfde schitterende mobiele cocktailbars als bij de normale cocktails. Er zullen alleen geen flessen drank meegenomen worden. Er zijn namelijk alleen bijzondere mocktails te verkrijgen.

Cocktails zonder alcohol cocktails zonder alcohol laten shaken op locatie met Bar Company

Cocktails zonder alcohol zijn tegenwoordig razend populair. Dat heeft onder andere te maken met de NIX>18 campagne waardoor kinderen onder de 18 jaar geen alcohol mogen drinken.

Daarnaast zijn cocktails zonder alcohol geliefd vanwege bijvoorbeeld geloofsovertuiging, zwangerschap of vervoer naar huis. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen je graag alles over onze alcoholvrije cocktails!

Bekijk een aantal foto’s van onze alcoholvrije cocktailbars ter impressie.