Een gin tonic bar huren

Samen met de Mojito, wordt de gin tonic op dit moment het meest besteld aan onze cocktailbars. Daarom kun je nu ook een gin tonic bar huren, waarbij alles draait om dit heerlijke drankje.

Waarom een gin tonic bar huren? Een mobiele gin tonic bar huren op locatie met Bar Company

De gin tonic is momenteel razend populair. Wij serveren dit luxe drankje in een groot ballonglas met veel ijs en bijzondere garneringen. Ondanks dat het maken van een GT heel simpel lijkt (meng wat gin, tonic, ijs en klaar), vergt de perfecte gin tonic wel dergelijk wat expertise. Onze cocktailshakers kennen de perfecte recepturen en maken gebruik van enkel de beste ingrediënten (en een beetje liefde). Daarnaast adviseren ze jouw gasten en vertellen ze een leuk verhaaltje over de ingrediënten van dit hippe drankje.

Op ieder feest laten gasten maar al te graag een biertje Mobiele gin tonic bar van Bar Company huren op locatieof wijntje staan wanneer ze zien dat er een gin tonic bar aanwezig is. Een gin tonic bar op jouw locatie is daarom een gegarandeerd succes.

Een gin tonic bar op locatie, wat mag je verwachten?

Het Gin Tonic menu van Bar Company

Als jij voor een plekje zorgt, doen wij de rest. Dat betekent dat je dus mag verwachten dat je zelf helemaal niets hoeft te doen en wij de zorgen uit handen nemen. We bouwen in één uur alles op en gaan onszelf dan even omkleden. Alles is inbegrepen. Denk hierbij aan verschillende soorten gins, ijs, glaswerk, garneringen en uiteraard een mooie gin tonic bar. 

Verschillende gin tonic bars Gin Tonic cocktail kar trolley van Bar Company (3)

Omdat iedereen een andere smaak heeft, beschikken wij over twintig gin tonic bars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk, alles is mogelijk. Daarnaast is het belangrijk dat de bar precies het juiste formaat heeft. Onze gin tonic bars variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed. Ze passen door iedere deur en kunnen zodoende op iedere locatie opgebouwd worden. En heb je onze schattige gin tonic kar al gezien?