koffie bar huren

Koffiemachine huren

Gemakkelijk een koffiemachine huren doe je bij Bar Company. Heb je tijdelijk een of meerdere koffiemachines nodig? Dan zijn we je graag van dienst. Onze koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor evenementen en de mogelijkheden zijn groot. Met of zonder koffiebonen? Wel of niet op een verrijdbaar koffiemeubel? Wij adviseren, jij bepaalt.

Volautomaat koffiemachine huren

Volautomaat betekent dat de koffiemachine met een druk op de knop koffie maakt. Iedereen kan deze machines dus bedienen en er is geen ervaring voor nodig. Je kunt ze vergelijken met de koffiemachines bij de luxere tankstations.

Daarom huur je een volautomaat koffiemachine:

 • Ze staan op een handig verrijdbaar meubel
 • Cappuccino’s met verse koffiebonen en melk (geen poedertjes)
 • Ze hebben alleen stroom nodig (standaard 230v stroompuntje)
 • Ze hebben eigen watertanks van 20 liter (geen waterleiding nodig)
 • Ze zijn geschikt voor zelfbediening door gasten of voor achter je bar
 • Ze komen inclusief ingrediënten en disposables, indien gewenst
 • Ze kunnen voorzien worden van jouw logo in het display
 • Ze maken wel 200 koffies per uur!

Met andere woorden; je gaat zonder zorgen en met gemak, de lekkerste koffies maken. En dan precies op de plek waar jij wilt.

De volautomatische koffiemachines die je kunt huren bij Bar Company

Vraag een offerte aan

 

Daarom huur je bij Bar Company

Wij verhuren koffiemachines aan tientallen cateraars, beurzen en evenementenlocaties zodat zij voldoende capaciteit hebben bij evenementen. Waarom deze partijen graag met ons werken?

 • Je krijgt je eigen vaste contactpersoon bij Bar Company
 • We beschikken over tientallen machines en zijn dus vrijwel altijd beschikbaar
 • We hebben een storingsdienst die altijd de telefoon opneemt en laten je nooit zitten
 • Wij zijn flexibel met leveren en gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent

Wat kost een koffiemachine huren?

Je huurt de koffiemachine al vanaf € 250,-inclusief meubel, levering en installatie! De volgende factoren bepalen de exacte prijs voor het huren van een koffieautomaat: Aantal huurdagen, aantal machines en de locatie. En niet onbelangrijk; wil je dat wij de koffie en ingrediënten verzorgen, of doe je dit zelf? 

WMF Bistro volautomaat koffiemachine op meubel huren - Bar Company

 

Vraag een offerte aan

 

Espressomachine huren

Een espressomachine wordt ook wel een halfautomaat koffiemachine genoemd. Wanneer je deze koffiemachine bij ons huurt, krijg je daarnaast alles wat nodig is; zoals een koffiemolen, een uitkloplade, melkkannetjes etc. De espressomachines zijn alleen geschikt voor barista’s. Met de stoompijpjes kan melk opgeschuimd worden waarmee latte-art vormpjes in de melkkoffies geschonken kunnen worden.

Huur deze espressomachine of koffiemachine bij Bar Company

 
Het enige dat deze machine nodig heeft is een stroompuntje. Wateraanvoer of -afvoer is dus niet nodig omdat wij een pomp met water-jerrycans meeleveren. Je kunt alleen de apparatuur huren, maar indien gewenst kunnen we ook een mobiele koffiebar verzorgen en/of alle overige benodigdheden, zoals koffie, thee, melk, suikertjes, disposables etc.

Espressomachine of koffiemachine huren bij Bar Company

Een koffiezetapparaat huren op elke locatie en voor 1 dag

Wanneer je dus een koffiezetapparaat wilt huren dan bepaal je zelf de locatie en de huurtermijn. Wil je dus een koffiemachine huren voor 1 dag, dan is dat goed mogelijk. Onze koffiezetapparaten worden met name ingezet op zakelijke evenementen en in de horeca.

Onze koffiemachines worden veel gehuurd op beursstands, congressen en door hotelketens. Maar ook festivals weten ons te vinden, zoals de EO Jongerendag, Lowlands, Down The Rabbit Hole, concerten van Eminem, Guns & Roses en de Zwarte Cross. Lees meer.

Maak je koffie nog specialer met de koffie printer

Wil je écht indruk maken? Huur dan ook onze koffie printer. Met onze koffie printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding te printen op het melkschuim van je cappuccino. De printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Lees meer.

Koffie printer huren bij Bar Company

Vraag een offerte aan