koffie bar huren

Koffiemachine huren

Onze mobiele koffiebars beschikken over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. De koffiemachines zijn ook los te huur, zonder barmeubel en/of zonder barista. Wij hebben twee soorten koffiemachines beschikbaar.

Halfautomaat koffiemachine huren

Wanneer je een halfautomaat koffiemachine bij ons huurt, krijg je daarnaast alles wat nodig is; zoals  een koffiemolen, een uitkloplade, melkkannetjes etc. Om koffie te maken op deze machine is ervaring nodig. Met de stoompijpjes kan melk opgeschuimd worden waarmee latte-art vormpjes in de melkkoffies geschonken kunnen worden. Halfautomaten worden daarom veel ingehuurd door barista’s en ingezet op beursstands en congressen. Het enige dat deze machine nodig heeft is een stroompuntje. Wateraanvoer of -afvoer is dus niet nodig omdat wij een pomp met water-jerrycans meeleveren. Je kunt alleen de apparatuur huren, maar indien gewenst kunnen we ook alle overige benodigdheden verzorgen, zoals koffie, thee, melk, suikertjes, disposables etc.

koffiemachine te huur bij bar company

Onze halfautomaat koffiemachine

Volautomaat koffiemachine

Bij een volautomaat koffiemachine gaat alles automatisch. Je hoeft alleen je kopje onder het apparaat te zetten en op de gewenste koffiesoort te klikken, zoals cappuccino. Ook deze automaten hebben alleen stroom nodig. Volautomaten zijn daarom bijzonder geschikt voor beursstands of evenementen waar geen barista aanwezig is. Wij beschikken over WMF volautomaten die ook bij de betere tankstations gebruik worden. Ze maken wel 200 koffies per uur! De machine komt inclusief een koelkastje voor de melk.

volautomaat koffiemachine huren

Onze WMF volautomaat koffiemachine

We kunnen de machines op een aanwezige bar of tafel plaatsen, maar we kunnen ze ook leveren op een handig verrijdbaar meubel. In dit meubels zijn alle kabels en slangen weggewerkt. Daarnaast zijn er uitsparingen voor de roerstaafjes, melkjes en suikertjes. Ook bij deze machines kunnen wij alle ingrediënten verzorgen.

De volautomatische koffiemachines die je kunt huren bij Bar Company

Enkele festivals waar je onze koffiemachines tegen komt:EO Jongerendag, Lowlands, Down The Rabbit Hole, concerten van Eminem, Guns & Roses en de Zwarte Cross. Lees meer.

Koffie printerKoffie printer huren bij Bar Company

Wil je écht indruk maken? Huur dan ook onze koffie printer. Met onze koffie printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding te printen op het melkschuim van je cappuccino. De printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Lees meer.

Meer informatie? Wij zijn je graag van dienst. Tel. 024 3572761