koffie bar huren

Koffiemachine huren

Gemakkelijk een koffiemachine huren doe je bij Bar Company. Onze mobiele koffiebars beschikken over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. En de mogelijkheden? Die bepaal je zelf. Zo kun je onze koffieautomaten ook los huren, zonder barmeubel en met of zonder barista. We vertellen je alles over de twee soorten koffiemachines die wij aanbieden en de prijzen voor het huren van een koffiemachine.

Espressomachine of koffiemachine huren bij Bar Company Huur deze espressomachine of koffiemachine bij Bar Company Espressomachine huren bij Bar Company

 

Espressomachine huren

Een espressomachine wordt ook wel een halfautomaat koffiemachine genoemd. Wanneer je deze koffiemachine bij ons huurt, krijg je daarnaast alles wat nodig is; zoals een koffiemolen, een uitkloplade, melkkannetjes etc. Om koffie te maken op deze machine is ervaring nodig. Met de stoompijpjes kan melk opgeschuimd worden waarmee latte-art vormpjes in de melkkoffies geschonken kunnen worden.

Daarom huur je een halfautomaat koffiemachine:

 • Professionele look
 • Vaak ingezet op evenementen, bij beursstands en congressen
 • Professionele barista’s

Het enige dat deze machine nodig heeft is een stroompuntje. Wateraanvoer of -afvoer is dus niet nodig omdat wij een pomp met water-jerrycans meeleveren. Je kunt alleen de apparatuur huren, maar indien gewenst kunnen we ook alle overige benodigdheden verzorgen, zoals koffie, thee, melk, suikertjes, disposables etc.

Volautomaat koffiemachine huren

Bij een volautomaat koffiemachine gaat alles automatisch. Je hoeft alleen je kopje onder het apparaat te zetten en op de gewenste koffiesoort te klikken, zoals cappuccino. Ook deze automaten hebben alleen stroom nodig. Wij beschikken over WMF volautomaten die ook bij de betere tankstations gebruik worden. Ze maken wel 200 koffies per uur! De machine komt inclusief een koelkastje voor de melk.

Daarom huur je een volautomaat koffiemachine:

 • Gemak: je hebt geen professionele barista nodig
 • Ideaal voor kleinere beursstands of evenementen zonder barista

We kunnen de machines op een aanwezige bar of tafel plaatsen, maar we kunnen ze ook leveren op een handig verrijdbaar meubel. In dit meubels zijn alle kabels en slangen weggewerkt. Daarnaast zijn er uitsparingen voor de roerstaafjes, melkjes en suikertjes. Ook bij deze koffieautomaten kunnen wij alle ingrediënten verzorgen.

Vraag een offerte aan

 

De volautomatische koffiemachines die je kunt huren bij Bar Company

WMF Bistro volautomaat koffiemachine op meubel huren - Bar CompanyWMF koffiemachine huren voor evenementen bij Bar Company

Wat kost een koffiemachine huren?

Onze koffiemachines zijn al te huur vanaf €250,-inclusief levering en installatie! Dit geldt voor zowel de espressomachines als de volautomatische koffiemachines. De volgende factoren bepalen de exacte prijs voor het huren van een koffieautomaat: Aantal huurdagen, aantal machines en de locatie. Wil je dat wij de koffie en ingrediënten verzorgen, of doe je dit zelf? En niet onbelangrijk: verlenen gratis service en ondersteuning wanneer je onze koffiemachine huurt.

Vraag een offerte aan

 

De voordelen

 • Jij bepaalt! Huur alleen de koffiemachine of laat ons alles voor je regelen
 • Onbeperkt aantal kopjes koffie en thee
 • Koffie drinken wordt een beleving
  Professionele barista’s
 • De beste koffiemachines
 • Grootste assortiment koffiebarren van Nederland

Een koffiezetapparaat huren op elke locatie

Heb je een feest, zakelijk evenement of wil je voor 1 dag een koffiezetapparaat huren? Geen probleem! Bij ons huur je een koffiemachine met of zonder meubel voor elke gelegenheid.

Of wil je een koffiemachine huren voor 1 dag? Geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze koffiemachines worden veel gehuurd door congressen en hotelketens maar ook door festivals zoals EO Jongerendag, Lowlands, Down The Rabbit Hole, concerten van Eminem, Guns & Roses en de Zwarte Cross. Lees meer.

Maak je koffie nog specialer met de koffie printer

Wil je écht indruk maken? Huur dan ook onze koffie printer. Met onze koffie printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding te printen op het melkschuim van je cappuccino. De printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Lees meer.

Vraag een offerte aan

 

Koffie printer huren bij Bar Company