koffie bar huren

Koffiemachine huren

Onze mobiele koffiebars beschikken over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. De koffiemachines zijn ook los te huur, zonder barmeubel en/of zonder barista. Wij hebben twee soorten koffiemachines beschikbaar.

Halfautomaat koffiemachine huren

Wanneer je een halfautomaat koffiemachine bij ons huurt, krijg je daarnaast alles wat nodig is; zoals  een koffiemolen, een uitkloplade, melkkannetjes etc. Om koffie te maken op deze machine is ervaring nodig. Met de stoompijpjes kan melk opgeschuimd worden waarmee latte-art vormpjes in de melkkoffies geschonken kunnen worden. Halfautomaten worden daarom veel ingehuurd door barista’s en ingezet op beursstands en congressen.

koffiemachine te huur bij bar company

Onze halfautomaat koffiemachine

Volautomaat koffiemachine

Bij een volautomaat koffiemachine gaat alles automatisch. Je hoeft alleen je kopje onder het apparaat te zetten en op de gewenste koffiesoort te klikken, zoals cappuccino. Volautomaten zijn daarom geschikt om op je kantoor te plaatsen. Wij beschikken over WMF volautomaten die ook bij de betere tankstations gebruik worden. Ze maken op een hoog tempo de lekkerste koffies. De machine komt inclusief een verwarmingsmeubel voor de kopjes.volautomaat koffiemachine huren

Onze WMF volautomaat koffiemachine

Enkele festivals waar je onze koffiemachines tegen komt:EO Jongerendag, Lowlands, Down The Rabbit Hole, concerten van Eminem, Guns & Roses en de Zwarte Cross. Lees meer.

Koffie printer

Wil je écht indruk maken? Huur dan ook onze koffie printer. Met onze koffie printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding te printen op het melkschuim van je cappuccino. De printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Lees meer.

Koffie printer huren bij Bar Company

Meer informatie? Wij zijn je graag van dienst. Tel. 024 3572761