koffie bar huren

Koffiemachine huren

Onze mobiele koffiebars beschikken over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. De koffiemachines zijn ook los te huur, zonder barmeubel en/of zonder barista. Op deze pagina lees je alles over de twee soorten koffiemachines die wij aanbieden en vanaf welke tarieven ze te huur zijn.

Halfautomaat koffiemachine hurenKoffiemachine te huur bij Bar Company

Een halfautomaat koffiemachine wordt ook wel een espressomachine genoemd. Wanneer je deze koffiemachine bij ons huurt, krijg je daarnaast alles wat nodig is; zoals  een koffiemolen, een uitkloplade, melkkannetjes etc. Om koffie te maken op deze machine is ervaring nodig. Met de stoompijpjes kan melk opgeschuimd worden waarmee latte-art vormpjes in de melkkoffies geschonken kunnen worden. Halfautomaten worden daarom veel ingehuurd door barista’s en ingezet op beursstands en congressen. Het enige dat deze machine nodig heeft is een stroompuntje. Wateraanvoer of -afvoer is dus niet nodig omdat wij een pomp met water-jerrycans meeleveren. Je kunt alleen de apparatuur huren, maar indien gewenst kunnen we ook alle overige benodigdheden verzorgen, zoals koffie, thee, melk, suikertjes, disposables etc.

Espressomachine of koffiemachine huren bij Bar Company Huur deze espressomachine of koffiemachine bij Bar Company Espressomachine huren bij Bar Company

 

Volautomaat koffiemachine

Bij een volautomaat koffiemachine gaat alles automatisch. Je hoeft alleen je kopje onder het apparaat te zetten en op de gewenste koffiesoort te klikken, zoals cappuccino. Ook deze automaten hebben alleen stroom nodig. Volautomaten zijn daarom bijzonder geschikt voor beursstands of evenementen waar geen barista aanwezig is. Wij beschikken over WMF volautomaten die ook bij de betere tankstations gebruik worden. Ze maken wel 200 koffies per uur! De machine komt inclusief een koelkastje voor de melk.De volautomatische koffiemachines die je kunt huren bij Bar Company

We kunnen de machines op een aanwezige bar of tafel plaatsen, maar we kunnen ze ook leveren op een handig verrijdbaar meubel. In dit meubels zijn alle kabels en slangen weggewerkt. Daarnaast zijn er uitsparingen voor de roerstaafjes, melkjes en suikertjes. Ook bij deze machines kunnen wij alle ingrediënten verzorgen.

WMF Bistro volautomaat koffiemachine op meubel huren - Bar CompanyWMF koffiemachine huren voor evenementen bij Bar CompanyOnze koffiemachines worden veel gehuurd door congressen en hotelketens maar ook door festivals zoals EO Jongerendag, Lowlands, Down The Rabbit Hole, concerten van Eminem, Guns & Roses en de Zwarte Cross. Lees meer.

Wat kost een koffiemachine huren?

Onze koffiemachines zijn al te huur vanaf €250,-inclusief levering en installatie! Dit geldt voor zowel de espressomachines als de volautomatische koffiemachines. De volgende factoren bepalen de exacte prijs; Aantal huurdagen, aantal machines, locatie en wil je dat wij de koffie en ingrediënten verzorgen, of doe je dit zelf? En niet onbelangrijk: verlenen gratis service en ondersteuning wanneer je onze koffiemachine huurt.

Koffie printerKoffie printer huren bij Bar Company

Wil je écht indruk maken? Huur dan ook onze koffie printer. Met onze koffie printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding te printen op het melkschuim van je cappuccino. De printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Lees meer.

Meer informatie? Wij zijn je graag van dienst. Tel. 024 3572761