Cocktail Premixers op festivals

Uw bezoekers laten genieten van een cocktails op uw festival? Bar Company verzorgt het graag voor u met onze Cocktail Premixers!

De laatste jaren zijn de regels omtrent het schenken van alcohol in Nederland streng aangescherpt. Zo mogen cocktails op publieke evenementen nog maar maximaal 15% alcohol bevatten en uitsluitend verkocht worden aan personen van 18 jaar of ouder. Om toch uw bezoekers toch te kunnen laten genieten van de lekkerste cocktails maakt Bar Company gebruik van Cocktail Premixers. Dit zijn cocktails die gekoeld worden opgeslagen en vervoerd, niet meer dan 15% alcohol bevatten en toch de zelfde smaak hebben als een cocktail met een hoger alcohol percentage. Op uw festival hoeven wij hier enkel nog de verse ingrediënten en garneringen aan toe te voegen. Hierdoor kunnen wij op een zeer hoog tempo cocktail shaken en hebben we een hoge capaciteit. Maar het belangrijkste is dat wij hiermee voldoen aan de eisen die de voedsel en warenautoriteit stelt.

Alle soorten cocktails

Het aanbod cocktail Premixers is zeer uitgebreid. U heeft de keuze uit meer dan tien varianten. Van een Long Island Ice Tea of wereldberoemde Mojito tot de traditionele Tequila Sunrise; bij Bar Company kan het allemaal. Al onze cocktails worden door een van onze professionele cocktailshakers aan onze unieke festival cocktailbars bereid en afgewerkt met de Bar Company ‘finishing touch’ .

Lees hier alles over de mogelijkheden van cocktails op uw festival!