Ook voor huisfeestjes en tuinfeesten

Alles wordt door ons geregeld

Meer dan 1.500 jarigen gingen je voor

Home 9 Cocktails 9 Type feesten 9 Cocktailbar huren op je verjaardag?

Cocktailbar huren op je verjaardag

Een cocktailbar huren voor je verjaardag feest is een bijzonder goed idee. Want het moet tenslotte wel een écht feest worden. En wie jarig is, trakteert!

Een cocktailbar huren op je verjaardag

In de afgelopen jaren hebben wij op honderden verjaardagen en jubilea cocktails geshaket. Dit is ook niet gek, want een verjaardag mag gevierd worden, en cocktails zijn ontzettend feestelijk. De ene keer stonden we in een appartement op drie hoog en de andere keer in een grote tuin. Je kunt onze cocktail catering daarom inhuren met of zonder mobiele cocktailbar. Het gaafste is natuurlijk om een echte cocktailbar op jouw feest te plaatsen. We hebben ze in diverse formaten en stijlen. Maar mocht dit qua ruimte echt niet passen, dan kunnen onze cocktailshakers de cocktails ook shaken op een aanwezige tafel, of vanuit je keuken.

Cocktails op jouw verjaardag

Omdat jouw gasten allemaal anders zijn, bieden wij ook veel verschillende cocktails aan (minstens zes). Op deze manier garanderen wij dat wij voor iedereen een lekker cocktail kunnen shaken. De cocktails worden altijd geserveerd met verschillende garneringen en verschillende soorten glaswerk. Heb je een favoriet? Dan zetten we die gewoon op de kaart. Daarnaast shaken we ook altijd een aantal alcoholvrije cocktails en bedrukken we de menukaart met jouw naam. 

Wij regelen alles

Wanneer wij naar jouw verjaardag toe mogen komen, dan hoef je voor ons alleen een plekje te reserveren en wij doen de rest. Wij nemen dus ook alles mee dat nodig is. Hierdoor kun jij lekker zorgeloos feest vieren.

Benieuwd naar hoe wij van jouw verjaardag een daverend succes kunnen maken? Wij vertellen je er graag meer over. Vraag daarom een offerte aan of bekijk eerst nog een aantal foto’s van onze cocktailbars op verjaardagsfeesten ter impressie. Cheers!

Cocktailbar op je bruiloft huren - Bar Company

‘Cheers to the best night of your life!’

Gin Tonic op locatie - Bar Company
Cocktailbar huren op je verjaardag feest - Bar Company
Cocktails op bruiloft - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!