Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Cocktails met rookbel

Cocktails met rookbellen. Misschien heb je het wel eens op tv gezien of in een luxe restaurant. Maar we kunnen deze cocktails ook op jouw feest maken! Door een rookbel toe te voegen die de gast zelf mag doorprikken creëer je een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

flavour blaster huren

In de wereld van culinaire innovaties is er altijd ruimte voor nieuwe gadgets en technieken die de manier waarop we cocktails ervaren transformeren. Een van de meest opwindende en baanbrekende apparaten die recentelijk de culinaire wereld heeft veroverd, is de Flavor Blaster. Met dit revolutionaire hulpmiddel kunnen onze bartenders hun creativiteit naar een geheel nieuw niveau tillen. In dit blogartikel gaan we dieper in op de Flavor Blaster en ontdekken we hoe het de manier waarop we smaak ervaren verandert.

De Flavor Blaster

De Flavor Blaster is een innovatief apparaat dat in staat is om intense smaken en aroma’s in cocktails te injecteren. Het werkt op basis van de technologie van de moleculaire gastronomie, waarbij ingrediënten worden getransformeerd tot kleine deeltjes die direct in de drank worden gebracht. Dit resulteert in een intense smaakexplosie die de zintuigen prikkelt en de traditionele kook- en smaakmethoden overstijgt.

Het maken van gerookte cockails met de Flavor Blaster werkt zo

De Flavor Blaster maakt gebruik van een combinatie van druk en vacuüm om de smaakdeeltjes in het voedsel te injecteren. Het apparaat wordt geleverd met capsules gevuld met verschillende geconcentreerde smaken, zoals fruit, kruiden of zelfs alcoholische dranken.

Deze capsules worden in de Flavor Blaster geplaatst en het apparaat wordt vervolgens gebruikt om de smaakdeeltjes in het voedsel te injecteren.

De druk en het vacuüm zorgen ervoor dat de smaakmoleculen diep doordringen in de ingrediënten, waardoor een intensere smaakbeleving ontstaat.

Rokende cocktails | Bar Company

Cocktails met geurige mist

Wij gebruiken de Flavor Blaster om cocktails een extra kick te geven door bijvoorbeeld fruitsmaken aan cocktails toe te voegen.

De Flavor Blaster vertegenwoordigt een ware revolutie in de cocktail wereld. Het biedt een nieuwe manier om te experimenteren met smaken en om drankjes naar een hoger niveau te tillen. De precisie en veelzijdigheid van het apparaat stellen cocktailshakers in staat om hun creativiteit de vrije loop te laten en grenzen te verleggen. Door vershillende capsules te gebruiken, zoals bacon en chocolade, kun je deze smaken op een subtiele en nauwkeurige manier samenvoegen, waardoor je een unieke culinaire ervaring creëert.

Cocktails met dampwolk op jouw feest

Wanneer wij de cocktail catering op jouw feestlocatie mogen verzorgen dan is alles inbegrepen. Van de mobiele cocktailbar tot alles wat nodig is voor de cocktails. En wil je het dus echt bijzonder aanpakken dan maken we met liefde de lekkerste cocktails met dampwolken voor je gasten.

Cocktailshaker inhuren op jouw feest inclusief bar en cocktails

Cocktailshakers inhuren

Nou waar wacht je nog op? Maak van jouw feest écht iets bijzonders en huur onze cocktailshakers in op jouw feest.

Deel dit bericht: