Speciaal voor horecazaken

Ook voor korte periodes

Met of zonder koffie

Home 9 Koffie catering 9 Koffiemachine huren 9 Koffiemachine horeca huren

Koffiemachine horeca huren

Wil je een koffiemachine in je horeca zaak huren? Dan zijn we je graag van dienst. Wij verhuren koffiemachines aan tientallen hotels, restaurants en cafés. En we komen op iedere locatie, van Amsterdam tot Rotterdam en van Groningen tot Maastricht.

De vraag naar het huren van koffiemachines is enorm toegenomen. Daarom hebben we een aparte website gemaakt voor horecazaken. Hier vind je nog meer informatie over het huren van onze koffiemachines. Bekijk:

Waar op letten bij het huren van een koffiemachine voor je horeca zaak?

Er zijn veel aanbieders waar je goedkoop een koffiemachine kunt huren voor je horeca zaak. Maar let op. Bij deze aanbieders dien je vaak wel verplicht een duur merk koffie af te nemen. Daarnaast moet je ook de suikertjes en de melkcupjes van dat merk afnemen. Hierdoor ben je op lange termijn meer geld kwijt dan wanneer je zelf de koffie mag kopen bij bijvoorbeeld de groothandel.

Daarnaast geldt er bij veel partijen een minimale huurtermijn. En eigenlijk wil je je daar niet aan vastleggen. Je weet immers nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren (we hebben allemaal Corona nog in ons achterhoofd).

Bij Bar Company doen we het anders.

Waarom je koffiemachine huren bij Bar Company?

 1. Gebruik je eigen koffie
  Bepaal zelf welke koffie, suikertjes en melkcupjes je wilt gebruiken. Bij ons huur je alleen de koffiemachine, zonder de ingrediënten. Wil je toch liever volledig ontzorgd worden? Dan verzorgen we uiteraard ook graag de koffie en alle toebehoren voor je (tegen marktconforme tarieven).
 1. Huren kan vanaf 1 dag!
  Omdat wij van oudsher koffiemachines verhuren op evenementen, kun je bij ons koffiemachines huren voor een korte termijn. Je kunt dus zelfs een koffiemachine huren voor 1 dag!
 1. Service en onderhoud
  Heb je onverhoopt een storing? We staan altijd voor je klaar. We hebben een uitgebreid serviceteam met 20 monteurs. De meeste storingen kunnen we aan de telefoon verhelpen. Zo niet dan stappen we direct in de auto. Krijgen we de machine niet direct gerepareerd? Dan vervangen we hem. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor.
 1. Gratis vrijblijvend advies
  Welke koffiemachine is het beste voor jouw horeca zaak? Wij hebben het antwoord en we adviseren je graag kosteloos en vrijblijvend.
 1. Revolutionaire koffiemachines
  En niet onbelangrijk; onze koffiemachines. We werken alleen maar met machines waar we apetrots op zijn. Grofweg maken we onderscheid in twee soorten koffiemachines.

Welke koffiemachine wil je huren voor je horeca zaak?

Halfautomaten
Bij een halfautomatische koffiemachine wordt ook wel een piston-machine genoemd. Om mooie koffies op deze machines te kunnen zetten heb je barista skills nodig. We leveren deze machine met aparte bonenmaler(s), uitkloplade en melkkannetjes.

Volautomaten
Volautomatische koffiemachines ken je wellicht wel van de betere tankstations. Met een druk op de knop zet je een heerlijke cappuccino. De koffies worden gemaakt van verse bonen en met verse melk. Wist je dat onze machines met gemak 200 koffies per uur maken?

Heb je een bar of balie? Dan plaatsen we onze machines daar op. Maar bekijk ook zeker even onze verrijdbare meubels. Deze meubels hebben ingebouwde watervaten waardoor ze alleen een stroompuntje nodig hebben en dus overal geplaatst kunnen worden. Lees meer over de koffiemachines en de meest gestelde vragen.

Koffiemachine horeca huren - Bar Company

‘Écht goede koffie zorgt dat gasten terugkomen!’

Koffiemachine voor de horeca - Bar Company
Koffiemachine huren voor horeca zaak - Bar Company
Koffie machine huren - Bar Company
Koffie machine huren voor 1 dag - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!