Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Groene smoothies op locatie vers bereid

Vandaag hebben we groene smoothies op locatie gemaakt in Tilburg en Eindhoven. Er waren namelijk diverse bijeenkomsten voor studenten bij Fontys Hogescholen.

Groene smoothies voor evenementen

Op beide locaties hebben we zo’n duizend studenten getrakteerd op heerlijke, verse en gezonde groene smoothies! De groene smoothies bevatte veel verse bladgroenten waardoor ze boordevol vitamines en mineralen zitten. Tijdens de bijeenkomsten konden studenten sparren over een aantal issues naar aanleiding van de NSE-uitslag (nationale studenten enquête). De smoothies zorgden voor een extra dosis energie waardoor de studenten op hun scherpst konden discussiëren. ‘De smooothies waren een uitstekende start van de dag’ aldus de directeur van de Hogeschool en werden rond het middaguur nogmaals genuttigd als gezond tussendoortje.

Smoothiebar huren | Bar Company

Smoothiebar met gezonde smoothies

Organiseer jij binnenkort ook een evenement? En ben je op zoek naar een gezonde boost? Eentje drankje waar mensen energie van krijgen en die voor een leuke sfeer zorgen? Dan zijn groene smoothies wellicht ook wel iets voor jou! Lees meer over een smoothiebar huren en smoothie catering.

Deel dit bericht: