Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Bijzondere smoothies op een beursstand

Afgelopen week verzorgden we hele bijzondere smoothies op een beursstand. In de ‘Big Data Smoothiebar’ op de Axians beursstand‬ konden bezoekers terecht voor hun eigen op maat gemaakte Big Data smoothies! Met Big Data stellen wij het perfecte recept samen en serveren wij een unieke ‪‎smoothie‬ die volledig bij de bezoeker past.

Hoe maken we deze smoothies?

Axians heeft een app ontwikkeld die aan de hand van een vragenboom tot het perfecte smoothie recept komt. Deze vragen worden door twee hostesses afgenomen op een iPad waarna de App het perfecte recept presenteert. De bezoeker krijgt een kaartje met daarop zijn of haar smoothie die bij onze bar kan worden getoond. Aan de hand van dit kaartje maken wij de gezonde drankjes, waarna de standbezoeker ook de smoothie evalueert. Aan de hand van de evaluatie zijn wij in staat om iets te roepen over de kwaliteit van onze drankjes en of het voorspellen van smoothies ook daadwerkelijk heeft gewerkt! Mogelijk zijn wij zelfs in staat om het beslismodel te verbeteren en te optimaliseren.

smoothies

Wil je ook graag verse smoothies op je beurssstand inzetten? Dan zijn we jou ook graag van dienst. Met onze smoothie catering zorg je gegarandeerd voor veel bekijks en nieuwe energie!

Deel dit bericht: