Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Beursstand catering in Duitsland; Jetzt geht los!

Jetzt geht los!

Druk, gemütlich, spannend, en vooral heel bijzonder. Zo beschrijven wij vorige week, waarin wij naar Stuttgart zijn gereden en mochten aantreden op de grootste beurs ter wereld voor roldeuren en zonnewering. We stonden in opdracht van Entrematic op hun beursstand. Vijf dagen lang hebben wij hier de volledige catering verzorgd voor alle bedrijven die zijn aangesloten bij het moederbedrijf Entrematic: Normstahl, Dynaco, Nergeco, Ditec en EM. De stand was voorzien van een bar van zeker 15 meter lang waar wij onze espressomachines en blenders op hebben geïnstalleerd.

Bezoekers van de beurs en collega’s van de dochterbedrijven werden uitgenodigd op de stand om even bij te komen van de reusachtige beurs (10 hallen met in totaal 120.000m2 beursvloer oppervlakte!).  Het team van Entrematic bestond uit Belgen, Nederlanders, Fransen, en Italianen, maar we hebben nog veel meer nationaliteiten op de stand verwelkomt.

Beursstand catering

Onze barista’s werden ingehuurd voor het bereiden en uitserveren van duizenden latte art koffies. Daarnaast wilde de klant een smoothiebar huren en was er behoefte aan spannende verfrissende alcoholvrije cocktails. Daarnaast hebben we watertaps met fruitwater gemaakt en waren onze homemade muffins en brownies erg populair. Zo populair dat we er nog 200 extra hebben laten komen omdat ze opraakten. Iedere middag was er een gezellig drukke borrel op de stand waar we bier, fris en wijn verzorgden.

beursstand catering met barista

Samenwerking op de beursstand

Met een beursstand van meer dan 600m2 (!), waren wij met de centraal gepositioneerde bar even het kloppend hart van Entrematic. Zowel toevallige voorbijgangers als belangrijke contacten werden door de enorme bar en onze producten de stand op verleid om even een drankje te doen en een praatje te maken. De collega’s van Entrematic hebben dan ook vrijwel geen moment niets te doen gehad. Belangrijk voor het opbouwen van relaties en goede business, want zoals ze in Duitsland zeggen: ‘Sich regen bringt Segen’! Uiteraard leidde de grote aanloop op piekmomenten tot torenhoge drukte, maar ons team werkte als een gestroomlijnde en zeer efficiënte machine en kon zo de drukte moeiteloos handelen. Niet alleen was het onderling prettig werken, maar ook met de standbemanning van Entrematic. Het resultaat was een, van beide kanten ervaren, zeer fijn en enthousiaste samenwerking. Zo gezellig zelfs, dat na de beursdagen we nog met iedereen naar een restaurant gingen om de samenwerking feestelijk af te sluiten.

Al met al was het een zeer geslaagde en leuke week. Iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis en we hebben veel lovende complimentjes gehad van de kant van Entrematic. Op onze beurt willen wij ook tegen iedereen van Entrematic wat zeggen: vielen dank und bis zum nächsten mal!

Tschüs,

Max, Sam & Janna

Wil jij ook een gezellige en gastvrije beursstand? Lees meer over beursstand catering of vraag een offerte aan.

Deel dit bericht: