smoothies

De smoothie: Het lekkerste gezonde drankje van dit moment

Een smoothiebar huren

Een smoothiebar huren is momenteel razend populair. Dit komt omdat smoothies niet alleen heerlijk smaken, maar ook erg gezond zijn! Onze bartenders bereiden de lekkerste verse smoothies met liefde op jouw locatie op een duurzame manier.

Waarom maken wij smoothies op evenementen?

Wij houden van verse groente en vers fruit. Het liefst lopen we iedere dag even een rondje over de markt om de beste producten met onze eigen handen ertussen uit te halen. We vinden het leuk om bijzondere drankjes te maken door producten te combineren. Smoothies lijken in dat opzicht op cocktails, alleen zijn ze wel een stuk gezonder. ?

De perfecte smoothie door ervaringSmoothiebar huren op locatie van Bar Company

Om mensen echt te laten genieten van onze smoothies is het belangrijk dat ze heerlijk smaken. Maar daarnaast moeten de drankjes ook bijzonder én gezond zijn. Na jaren experimenteren hebben we inmiddels het perfecte smoothie menu gemaakt. We beschikken nu over een team van veertig enthousiaste bartenders en een ruim assortiment aan mobiele smoothiebars.  Dit maakt onze een ervaren partij die voor ieder evenement de perfecte smoothiebar heeft. Wist je dat wij al op zo’n duizend feesten en evenementen verse smoothies hebben gemaakt? 

Geïnteresseerd in een smoothiebar huren?

Lees dan meer over de mogelijkheden voor smoothies op je feest of beurs/congres. Je kunt ook meer foto’s bekijken of direct een offerte aanvragen.